Pöllöt

Pöllöt

maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikonlopun hujahdus

Mennyt viikonloppu oli vähän erilainen "perus"viikonloppuun verrattuna. 
Ensinnäkin Miehellä oli suunnitelmissa lähteä Veljensä kanssa pelaamaan jääkiekkoa ja saunomaan lauantaina. No, perjantaina töistä tullessaan, hän sanoikin, että mitä jos hän  meneekin jo tänään? No, minähän siihen tuumasin, että minulla oli kyllä tarkoitus lähteä Kärkkäiseltä hamstraamaan tarjouslankoja, ennen kuin loppuvat, ja sitten siivotakin pitäisi. 
Sitten seuraa yllättävä osuus: "No mene sinä Vauvan kanssa sinne kauppaan, niin minä jään Pojan kanssa siivoamaan!" No, okei, Miehellä toki oli oma lehmä ojassa tarjouduttuaan siivoamaan, mutta kyllä minulle tämmöinen tarjous kelpasi! 
Ja tulihan sieltä useampi kerä Puro-lankaa sekä Huopasta ostettuakin! Ja yks pokkari.. En kyllä tiiä missä välissä ehdin sitä lukemaan, mutta onhan tässä loppuelämä aikaa! 
Ja Mies lähti Veljensä luo, ja me Poikien kanssa jäätiin viettelemään koti-iltaa.

Lauantaina sitten käytiin kävelyllä, ja Poika testasi monet mäet uudella rattikelkallaan matkan varrella. Sitten Pojan kanssa leipomaan "Putous-herkkuja". Ja tällä kertaa se oli tälläinen: 
Sämpylätaikina, ruishiutalejuurella. Sisään juustoraastetta, kinkkusuikaletta ja paprikaa! Ai, että oli hyvää!! Ja täyttävää, vaikka ei isoa palaa ottanutkaan.. Ei sitten sen Putous-ohjelman aikana jaksanu syödä mitään, kun oli aikaisemmin jo vähän koemaistellut... :)

Lauantain piristykseksi saatiin myös minun Veljen Tyttö yökylään! Ja kyllähän niillä Pojan kanssa riittikin tekemistä.. Ja talo oli sunnuntaina sen näköinenkin, että oli ollut useampi tavaroiden levittelijä talossa :) 

Sunnuntai menikin sitten lepposissa tunnelmissa, sen kummemin mitään tekemättä..

Ja tänään!! Meidän asuinalueen Facebook-kirpparilla oli arvonta, ja MINÄ voitin!! Tänään käytiin sitten Poikien kanssa ajelemassa, ja hakemassa arvontavoitto, joka sisälsi: Maissinaksuja, karkkia, muki, kahvia, suodatinpaperia, pipareita, veitsitukki ja veitset, jännä laatikko, joka oli myös valokuvakehys.. olikohan vielä muuta... no aika paljon kaikkea siitä hyvästä että kirjoitin vain sanan "arpa"! :) Eli viime päivät ovat olleet oikein kivoja!! :)

Mukavaa viikonalkua kaikille!!6 kommenttia:

 1. Sinullahan on ollut päivät onnea tulvillaan.
  Minun mieheni haki minulle niitä kontaktijuttuja. Siniruudullista ei siellä ollut :(
  Muuten palasi ison kasan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Leipä kuulostaa ja näyttää hyvältä :). Ja onnea voitosta!

  VastaaPoista
 3. Hyvää päivä siis oli se :) Hyvän näköistä leipää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas sinulle ♥

  Kävin työterveydessä ja sain koko viikon saikkua. Kun vaan tämä päänsärky helpottaisi !!!

  VastaaPoista
 5. Nam.
  Tuollaisen teen kyllä viikonloppuna!

  VastaaPoista