Pöllöt

Pöllöt

maanantai 7. tammikuuta 2013

Ei menny niinku elokuvissa...

Viikonloppusuunnitelmat nimittäin.. Perjantaina sain tosiaan siivottua (onneksi). Ja ajatus oli, että sitten voi viikonlopun ottaa rennosti käsitöitä tehdessä.. ja shoppaillen.. ja kyläillen..ja syömällä ne viimeset karkit... Mutta ei... Lauantaiaamuyöllä iski mahatauti, ja päivä meni täysin sohvalla pötköillen.. Ja kuumeenki pukkasi.. Sunnuntaina olin jo parempana, oksettava olo oli edelleen, mutta vessassa ei tarvinu juosta, ja iltaan mennessä kuumekin oli laskenu.. Nyt enää ajoittaista pahaa oloa... ehkä tämä tästä.. Onneks toi pahin olo sattu tosiaan viikonlopulle, että Mies oli kotona!! Vähän harmittaa, että ei pystynyt nauttimaan niitä viimeisiä karkkeja ennen loppiaisen loppumista.. Mutta ompahan nyt jokunen hiilihydraatti vähemmän kulutettavana ;) Ja säästöähän se oli, kun ei päässy shoppailemaan ja ruokakaan ei maistunu ;)

Että tälläistä.. Ehkä niitä käsitöitä jaksaa taas tässä pikkuhiljaa alkaa tekemään.. Tällä kertaa ois ollu jopa idea valmiina ;)

****************************

3 kommenttia:

 1. Vatsatauti on kamala. Täällä Oulussa noro kaataa ihmisiä petiin oikein urakalla, minä siis koitan vältellä ihmiskontakteja ja pestä käsiä, koska en tahdo sitä sairastaa. Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Voi EI !
  Tuo tauti on se vihoviimeinen :(
  Toivottavasti se nyt pysyy teiltä loppuvuoden poissa !

  VastaaPoista
 3. Autsh! mahatauti on jotain hirviää. Kumpa ei tarttuisi lapsiin ja mieheesi.
  Toipumisia.

  VastaaPoista