Pöllöt

Pöllöt

tiistai 8. tammikuuta 2013

Suunta parempaan päin!

Elikkäs tässä on jo aika kivasti toivuttu viikonlopun sairastelusta.. Ruoka ei vielä maistu entiseen malliin, mutta se nyt ei oo niin vakavaa, kun muutenkin pitäisi vähentää syömisiä ;) Pihallekin Poikien kanssa mentiin, ja jaksoin kolata takapihan lumet, vaikka kolassa oli välillä n. 20kg ylimäärästä painoa lumen lisäksi ;) Ja lopuksi sitten taas laskettiin mäkeä! :) Mukavasti tuo ulkoilu piristää aina!!

Eilen sitten aloitin uutta virkkausta. Jouluna Äitilläni oli pöydällä pieni virkattu liina, jonka hän oli työkaveriltaan saanut. Minä sitä aikani siinä pyörittelin kätösissä, ja totesin, että tuostahan voisi koittaa kirjottaa ohjeen muistiin. Ja onnekseni osasin vielä tulkita kirjoittamaani ohjetta, ja liinahan siitä syntyi! :) Äitin liina oli punainen, eli vähän kuin joulutähtiliina, mutta minä en oikein tiedä minkävärinen tuo omani on.. :) 
Oisko tuo sitten ruskehtavan-vihertävän-harmahtavan-värinen ripauksella metallinhohtoisuutta.. :) Riippuu niin missä valossa tuota katsoo :) Lankana on Kotiväki, ja koukku oli kokoa 2. Tyytyväinen olen tähänkin tuotokseen :) Oli hekppo ja nopea tehdä, ja ohjettakaan ei tarvinnu joka kierroksella seurata, kun pääsi ideasta kiinni!

Nyt minulla on sitten ongelma :) Mitä tekisin niistä joululahjaksi ostamistani langoista?! Ensin ajattelin liinaa, sitten huivia.. Ensin tuntui, etten raski liinaa tehdä, kun ne on niin hienon värisiä ne langat.. Mutta jos huivin tekee, niin se on suurimman osan ajasta kaapissa, että eikai siitäkään kovin iloa ole.. :) Tietty jos tekis molemmat, niin ei ois ongelmaa :) Ja kai niitä saa lisää sieltä kaupasta, jos sattuu loppumaan kesken.. Olen onnettoman huono arvioimaan langan menekkiä.. Enkä edes omista niin tarkkaa vaakaa, jolla voisi puntaroida tehtyjen töiden painoja.. Ehkä se ois sitten hankintalistalla seuraavana.. Jos vaikka alennusmyynneistä löytyis.. Jos nyt edes pääsee sinne asti :) Liekkö jo loppuneetkin... :)

Suuren suuret kiitokset taas teille, jotka kävitte kurkkaamassa tekeleitäni :) Ja ExtraKiitos niille, jotka jaksavat jättää merkinnän käynnistään, niitä on aina kiva lukea!!

Mukavaa viikon jatkoa!!

7 kommenttia:

 1. Ompa kiva malli tuossa liinassa.
  tee huivi jota voit käyttää tarvittaessa liinana tai toisinpäin:)

  VastaaPoista
 2. Kauniin liinan olet tehnyt , hienoa Sinä :)
  Langan menekkiä on aina vaikea arvioida, vaikka teenkin aika paljon kaikenlaista, en siinä aina onnistu !

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis liina! Punaisena joululiina, mut tuo valitsemasi väri sopii mihin tahansa vuodenaikaan! Ja tee ihmeessä molemmat (huivi ja liina) niistä joululahjalangoista, metsästetään sitten sinulle lisää lankoja jos loppumaan pääsee. ;) -Ninsku

  VastaaPoista
 4. Kiva liina! Mulla yks kesken, eikä taida valmista tullakaan.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva liina, hienosti "kopioitu". Mahatauti on kyllä niin kurja vieras, sitä ei toivo kenellekkään saati lapsiperheeseen.

  Meillä on myös pulkassa aika usein tuon 20 kilon ylilasti, sitä on mukava työntää, pelkkä lumikin kun jo toisinaan on niin kevyttä.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanan näköinen, ja kun ei ole joulun väreissä, menee käytössä muulloinkin =)
  Oliko vaikea tehdä, kun toi tähti näyttää aika haasteelliselta?

  VastaaPoista