Pöllöt

Pöllöt

perjantai 11. tammikuuta 2013

Perjantai-illan fiilistelyjä

Koska viime viikonlopun reuntoutumiset meni vähän eri tyylillä, kuin alunperin suunnittelin, otin tänään varman päälle. Siispä suuntasin ENSIN shoppailemaan, kun Mies oli tullut töistä kotiin. Ei ainakaan jää väliin.. Tarjouslangat mielessä suuntasin kauppaan.. Ei vaan ollut niitä tarjouslankoja.. mutta jotain muuta löytyi kuitenkin... huuhteluainetta, luutuja, astianpesuainetta, maustesirottimia.. Joka äidin unelmashoppailut, eikö?! :) No tarttui sieltä mukaan jotain vähän mukavampaakin; hiusharja ja virkkuukoukku! :) Eli ei ihan hukkareissu kuitenkaan. Kotiin tultua tein sitten sen siivouksen :) Tällä kertaa voi siis todeta, että ensin huvi, sitten työt! :) Ja tämän loppuillan olen sitten rennosti virkkaillut ja tuijotellut kynttilöitä!! 

Joulukoristeet kun keräsin pois, näytti tuo lipaston päällinen jotenkin autiolta. Hoksasin sitten siirtää ylähyllyltä yhden lempparikynttiläsomisteista vähän näkösämmälle paikalle! Minusta tämä on NIIIIN nätti! En muista milloin ja mistä olen tämän ostanut, mutta veikkaisin että se on ollut minulla 6-7 vuotta.. Silloin minulla oli (limen)vihreä kausi menossa (nuo kynttiläkupit on siis vihreät).. Ja tässä on vielä minun kestosuosikitkin; perhosia ja mustaa takorautaa (liekkö aitoa, kun jokin halpisjuttu kuitenkin kyseessä).. Ja tässä tämä ihanuus on:


Ja mikäs tässä on iltaa viettäessä :) Ja aamulla tulee Mummi, Ukki ja Velipoika meille yökylään :) Poika heitä jo onkin kovasti ikävöinyt!! Näillä mennään tämä viikonloppu!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

Ps. Ja Annelille tiedoksi, yksi rasia on nyt jemmassa!! ;)

4 kommenttia:

 1. Mahtavat ostokset teit :D
  Kyllä onkin kaunis kynttiläjuttu, tuo pitää olla näkösällä. Ihanan malliset nuo "lasikipot".
  Mukavaa suku tapaamista !

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa viikonloppua.
  Tosi kaunis kynttiläsomiste, tykkään perhosista.

  VastaaPoista
 3. Ihana toi "valurauta" kynttiläteline... Todella kaunis ja tyylikäs =)
  Meilläkin juuri kummitytöt tullut yökyläilemään...
  Eli tän ja huomisen päivän mennään lasten ehdoilla =)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. On muuten hieno kynttiläteline! Ihana :).

  VastaaPoista