Pöllöt

Pöllöt

tiistai 22. tammikuuta 2013

Montako ideaa tarvitaan, että saadaan yksi valmis huivi??

Idea nro 1: Nyt teen sen tuubihuivin. Otan koukun kokoa 2 ja lankaa. Alan virkkaamaan ketjusilmukkaketjua.. ja tulen siihen tulokseen, että koukulla kokoa 2 siinä tulee kestämään ikuisuuden ennenkuin huivi on valmis..

Idea nro 2: Otan koukun kokoa 6. Muutenkin ajatuksena oli tehdä vähän sellainen kevyt ja reikäinen huivi.. Ohut lanka ja paksu koukku.. Ketjusilmukkaketju, siihen kiinteitä silmukoita.. Näyttää jotenkin... ääh, purkuun meni..

Idea nro 3: Edelleen koukku kokoa 6, virkkaan tasona kapeammasta päästä lähtien, en pyörönä.. Testaan netistä bongaamaa kuviota.. En saa kuvion reunaa virkattua järkevästi, kuvio passaa paremminkin pyörövirkkaukseen...

Idea nro 4: Koukku kokoa 4, jotta kuviosta tulisi selkeämpi.. Virkkaan pyörönä.. JA kas, huivista tuli valmis! :)Lankana Dropsin Fabel. Ja sitä kului melkein kaksi kokonaista kerää.. Vähän jäi yli.. Tykkään näistä "monivärisistä" langoista.. tulee raitaa ja kuvioa, ilman että tarvii päätellä tuhatta langanpäätä :) Laiskan päättelijän unelma :)


Ja esittelempä tässä vielä laiskanlinnani.. ja sen ihanan huivin, jonka voitin viime vuonna Knean blogin arvonnassa. 

Tässä on mukava istua ja virkata/neuloa. Voipi kiikuskella samalla, tai jos siltä tuntuu voi nostaa koivet ylös mekanismin avulla :) Tuossa on vielä tuo huivintekelekkin myttynä, tuossa kuvassa :) Ja eikö oo mahtava tuo huivi! Valtavan iso, ja ihanan lämmin ja kivan värinen. Tätä minä tänäänkin olen harteilla pitänyt, kun virkatessa vähän alkoi käsivarsia viluttaa pelkässä t-paidassa! Ja koska kokoa on, riittää tästä vähän jaloillekin lämmikettä :)


Nyt sitten taas kehittelemään uusia ideoita :)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!!!

***********************

 

9 kommenttia:

 1. Nyt on niin kaunis huivi, että !!!
  Tuollaisen minäkin tahtoisin.
  Ihana tuoli, kyllä siinä istuessa saakin paljon aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Mainio juttu käsityön ihmeeellisyydestä:) ja niin tuttua.
  Kauniin huivin sie sait tehtyä,kannatti purkaa ja vaihtaa koukkua.
  Muhkea tuoli ja upean värinen huivi sen selustalla.

  VastaaPoista
 3. Tulipa upea huivi! Mistä tuo kuvio siis on bongattu? Jos vaikka itsekin tekis, lankaa olis jo odottamassa huivin tekoa.

  VastaaPoista
 4. Joskus se on vaan tuota, että tarvitaan monta ideaa ja aloitusta ennenkuin alkaa syntymään valmista. Kaunis huivi tuli sinulla lopputuloksesta.
  Mukavan näköinen tuoli sinulla! Ja mukava nähdä, että huivi on päässyt käyttöön. Itsellänikin on oma vastaava huivi päivittäisessä käytössä - tosiasiassa juuri nytkin harteilla.

  VastaaPoista
 5. Heh mitenkähän tuo kuullostaa niin mahottoman tutulta=) mutta aivan ihana huivi siitä sitten tulikin, näinhän ne ihanuudet syntyy välillä monen mutkan kautta .

  VastaaPoista
 6. Hei taas !
  Minulla on sinulle asiaa !!!
  Kirjoitatko minun blogissani olevaan s-postiosoitteeseen, niin voi asiani sinulle kertoa :)

  VastaaPoista
 7. Sulle on tunnustus meidän blogissa :).

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi. Itse olen niin Novita-ehtien ohjeiden orja, etten uskalla mitään muita ohjeita tai lankojakaan kokeilla, vaikka aina ihailen noita ulkomaisia lankoja ja niiden tekstuuri- ja värimaailmaa. Tuo laiskanlinna näyttää niin kutsuvalta, toteaa nimimerkki Kovalla tuolilla läppäriänsä käyttävä.

  VastaaPoista
 9. Kiva huivi. Tuttua tuo tarinasi, kun tekee itse ideoiden ja soveltaen, niin joskus se ottaa useamman yrityksen. Tuolisi on melko houkuttelevan näköinen ja voittamasi huivi niin nätti.

  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista