Pöllöt

Pöllöt

perjantai 4. tammikuuta 2013

Neulotut säärystimet

Olen sellainen (kummallinen?) tapaus, että en tykkää pitää sisällä sukkia! Ne vain inhottavasti pyörii jaloissa tai puristaa liikaa.. ja jo pitkään olen tykännyt hipsutella sisällä paljain varpain.. Poika on kaiketi saanut vaikutuksia, hänkin aina sisälle tullessaan riipasee sukat pois jalasta! :) Kovilla pakkasilla tuppaa vaan olemaan sisälläkin hieman vilpoisampaa, joten on ollut vähän niinkuin pakko olla sukkasillaan.. Tässä "sukkainhossa" on vain sellainen pikku hankaluus, että minun nilkat kuitenkin on herkät raittiimmalle ilmalle.. Siis varpaissa hiki, nilkoissa vilu! On tainnu meikäläisen kokoajalla mennä osat sekasin sillon aikanaan kun minua on rakennettu ;) Olenkin jo tovin miettinyt, että säärystimet olisi oiva ratkaisu tähän pulmaan. Mutta ei ole ollut inspiraatiota.. kunnes, selasin Harakan blogia ja näin siellä tälläiset säärystimet! Omani ei kyllä ole ollenkaan saman näköiset kuin nuo Harakan, mutta sain inspiraation käyttää pörrölankaa!!

Näissä siis Novitan Teddylankaa pörrönä, ja tummemman vihreä on Laurin villalankaa. Minusta näistä tuli aika hauskat, ja on lämpöiset, ei pakota nilkkoja :)

Minä ajattelin pitää tänään vähän perusteellisemman siivouspäivän, niin voi sitten viikonloppuna keskittyä taas hyvällä omalla tunnolla käsityöjuttuihin :) Matot jo pihalla, ja tavaroita järjestetty paikoilleen ja imurinki hurissu paikoin.. Nyt vielä homma loppuun, niin voi rentoutua viikonlopun!!


Mukavaa ja reipasta viikonloppua kaikille!! 

Ja kiitos teille lukijoille, jotka jaksatte sen kommentin kirjoittaa! Niitä on aina mukava lukea! 

Ja lukijoiksi tunnustautuneitakin on jo kymmenen! Kiitos teille rohkeille ;)


**************************

8 kommenttia:

 1. Kivat mikäs on noissa köpötellä :)
  Lähetä minulle vähän siivousinspistä, tulin juuri töistä ja koukkukättä vaan kutittaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tuli!!!
  Kyllä toi raita miellyttää silmää! =)

  VastaaPoista
 3. Ompa mukava näköiset säärystimet.
  Paljain jaloin miekin sisällä köpöttelen.

  VastaaPoista
 4. Kauniit säärystimet. Sua varmaan ahdistais ihan sikana mun vaatetus. Nytkin istun pillifarkut jalassa sängyllä katsomassa elokuvaa ja yleensä on vielä kahdet sukat jalassa (nyt ei oo) ;D Tännekin vähän sitä siivousinspistä kiitos, vaatekaapissa kaksi aamua sitten haluttu vaate oli alimmaisena, joten arvaat varmaan kuin kävi...

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat säärystimet=) mä olen pitkään miettiny mihin tuota pörrölankaa voisi käyttää kun musta sitä vähän hankalaa neuloa jostain syystä, mutta kuten sinä tehnyt eihän se tarvi koko juttu olla sitä pörröä vaan osa, olinpas mä tyhmä kun en ennen hokanut =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja vielä pehmeän ja lämpimän näköisetkin! Mä tarvin aina tuplavarustuksen, koska koivet on aina kylmät ja nilkat siihen vielä päälle veä extrakymät. Kotona käytän aina säärystimiä ja ulkonakin kenkien kanssa usein. Leppoisan mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Minä kyllä pärjään tavallisilla sukilla, mutta pörröiset rannekkeet kyllä olisivat mukavat. Minulla kun ranteita niin helposti pakottaa.

  VastaaPoista
 8. Ihanan lämpimän näköiset! Pörrölanka toimii hyvin.

  VastaaPoista