Pöllöt

Pöllöt

lauantai 19. tammikuuta 2013

Purkin tuunausta

Joka kerta, kun tulee nakattua roskiin joku rasia tai törppö tai muu vastaava, tulee mieleen "Tästäkin se Purkkien-Tuunausmestari-Anneli tekis jotain todella kätevää ja käytännöllistä, ja nättiä kaiken lisäksi!" Kirjotinkin tästä Annelille, ja hän sitten KÄSKI minun ryhtyä tuumasta toimeen ;)

Eipä sitten muuta kuin jugurttitörppö tyhjäksi ja hommiin. Pinterestissä näin kuvan, jossa joulupallo oli koristeltu CD-levyistä SAKSILLA leikatuilla paloilla. Ajattelin siis käyttää tätä ideaa tähän purkkiin.. No ainakaan minun saksilla ei onnistunut tuo leikkaaminen.. Käteen jäi vain kirkkaita muovinpaloja, joista oli se "cd:n hopeisuus" varissut pöydälle.. Elikkäs uutta ideaa kehiin.. 

Sitten hoksin, että testaanpa tässä yhteydessä akryylimaaleja joita oli paketin ostanut paikallisesta sekatavaratalosta.. Ja sit vaan maalailemaan... Tarkotus oli saada aikaan violettia.. mutta mutta.. tuli kyllä montaa muuta väriä.. mutta ei violettia :) No tyydyin sitten SUKLAANruskeaan :) Ensin kerros valkoista pohjalle, sitten ruskea kerros, kun edellinen oli kuivanut.

JA HUOM kaikki, purkin pinta on sitten TAITEELLISEN eläväinen IHAN TARKOITUKSELLA (niin varmaan).. Mulla oli vaan pieni pensseli käytössä, ja sillä sai vain tuollaista TAITEELLISTA jälkeä ;) (maalaustaidoissa ei tietenkään ole mitään vikaa)

Kun tämä eläväinen pinta oli valmis, purkki vaati hieman koristelua.. Dymolla tekstiä ja maalattuja kuvioita.. 

To Plant A Garden Is To Believe In Tomorrow

Ja tarkoituskin tällä purkilla on.. Tämä säilöö sisäänsä kaikki kukkien ja kasvien siemenet.. Ennen ne oli levällään hyllyllä, ja yhtä pussia kun tavoitteli, sai monta muutakin tippumaan pöydälle.. Mutta nyt on sekin asia järjestyksessä :)

Ja koska maalaaminen oli niin mukavaa puuhaa, ja piti odotella tuon varsinaisen purkin maalipintojen kuivumisia, tuli siinä sivussa sitten maalailtua muitakin purkkeja :)

Ananas- ja Hernekeittopurkkien uusi elämä:


Näissäkin luonnollisti tuollainen epätasaisen eläväinen pinta ;) Näille ei kyllä vielä ole käyttötarkoitusta, mutta kai se jossain elämänavaiheessa ilmaantuu!!

Tänään oli aivan superihana ulkoiluilma!! Nollakeli ja aurinko paistoi! Oli ihan PAKKO käydä lenkillä pihalla pälläilyn lisäksi, ei voinut jättää tuota mahdollisuutta käyttämättä! :) Lenkkeily sujuu paljon paremmin tuollaisessa kauniissa ilmassa!

Ja nyt sitten pitäisi saada uusi inspiraatio seuraavaan tehtävään.. Oisko se se huivi.. Vai se bolero... Vai jotain ihan muuta.. :)


Mukavaa lauantai-iltaa lukijoille!!!

5 kommenttia:

 1. No tätä sinun postatustasi minä olen odottanut koko päivän !
  Enkä turhaan.... kivoja ja erilaisia tuunauksia. Eikös vaan olekin kivaa ja ideaa voi juuri noin muuttaa, niin kuin sinä teit.
  Kyllä noille käyttötarkoituskin löytyy !

  VastaaPoista
 2. Kiva idea jälleen kerran. Mä olen itse juminut edelleen tähän suunnittelu ja materiaalin hankintavaiheeseen. Ei vaan ota tekemisvaihe alkaakseen millään.

  VastaaPoista
 3. HYVÄ PP!
  Hyvä idea purkeille...
  Itse en saa koskaan aikaiseksi, vaan erehdyn ostamaan valmiina kaupasta.
  Jaa ja missähän tämä nollakeli oikein onkaan... meillä oli vaivaiset -27 =)
  Ei paljoa hotsittanut ulos mennä...

  VastaaPoista
 4. Hauskat purki olet tuunannut. Annelilta saa monia hyviä vinkkejä vai kuinka:)

  VastaaPoista
 5. Minä hommasin varta vasten äidinmaidonvastikepurkkeja tuunaukseen. Niiden tuunauksesta on ohjekin blogissani. http://virkkuuskoukku.blogspot.fi/2012/08/me-purkit.html

  VastaaPoista