Pöllöt

Pöllöt

lauantai 26. lokakuuta 2013

Halloween-Sukat

NO niin, vihdoin sain Pojan villasukatkin pääteltyä! Sukkia kutoessa valmistauduin henkisesti tulevaan päättelyurakkaan, mutta olihan niitä langan päitä kyllä jokunen liikaa :D Mutta päätelty on kuitenkin!

Pääkalloteemansa vuoksi sukat saivat nimen Halloween-Sukat! Ja tiedoksi, värit on tarkoituksella sitten "päinvastoin"! :D Sukkien omistaja on luonnollisesti tähän aikaan yöstä nukkumassa, joten ei nyt päässyt malliksi. Tungin sukkiin kangasta, jotta pysyvät suunnilleen muodossaan kuvauksen ajan! :D Lankana Ruskeaa, Limeä ja Oranssia 7Veljestä. Värit ei näytä kuvissa samalta mitä luonnossa. Ensin ajattelin, että tuleekohan näistä liian hurja väriyhdistelmä, mutta minä kyllä tykkkään! Pääkallon hahmottelin ruutupaperille, ja sitten sen mukaan kudoin sen sukkaan. 

Poikakin tuntui olevan mielissään pääkallosukista.. Ihmetteli tosin, miksi pääkallot ovat erivärisiä :D

Että eipä muuta kuin talvikelejä odotellessa.. Minäkin kävin ostamassa tänään uudet talvikengät, entisistä menikin jo vesi sisään... :)


Mukavaa viikon viimeistä päivää kaikille!!!6 kommenttia:

 1. Ompa hauskat sukat, tuo erivärisyys antaa just sen ilosen ilmeen, vaikka pääkalloja sukissa onkin:)

  VastaaPoista
 2. Todella hauskan näköiset sukkaset ja sopivat juuri väriltään syksyn sukkiin. Kysyit klipsujen määrää blogissani olevassa laukussa ja se on 392 kpl. Kiitos kun vierailet blogissani.

  VastaaPoista
 3. No nyt on kyllä niin ihanat sukat että etsimällä saa etsiä vastaavia :)

  VastaaPoista
 4. Onpas hauskat ja värit on just passelit :).

  VastaaPoista
 5. Kivat sukat! Ja eikä ole yhtään hurja väriyhdistelmä! Tykkään!

  VastaaPoista