Pöllöt

Pöllöt

lauantai 19. lokakuuta 2013

Saikkusukkia

Piti jo ajat sitte aloittaa tämän syksyn villasukkaurakka, mutta ei iskenyt inspiraatio.. Nyt sitten kun on joutunut saikkuilemaan, olen muutamana päivänä innostunut sukkia kutomaan. 

Idea näihin sukkiin on saanut kipinänsä mm. Silmukat ristissä -blogista ja siitä kun näin "vauvakoossa" näitä sukkia jossain Facebookin kirppisryhmässä. Mitään suoraa ohjetta minulla ei näihin sukkiin ollut, vilkaisin suuntaa antavasti kuvia, ja sitten vain omasta päästä toteutin. 

Sen verran innostuin ekan sukkaparin kohdalla, että niistä tuli liian isot Pikku.Ukolle, ja Pojalle ne sitten oli liian pienet, mutta onpahan ensi talvea valmiina odottelemassa. 

Kutsun näitä Jussi-sukiksi :)
.
Pakkohan se kuitenki oli tehdä Pikku.Ukolle myös sopivat sukat:Näissä lankana Harmaa ja Sininen 7Veljestä, puikkojen koosta en ole ihan varma, mutta olisi saanut olla ehkä pikkusen ohkasempi.. Mutta ihan kohtuu tyytyväinen näihin olen.. 

Nyt on vuorostaan virkkuukoukku päässyt työn touhuun.. Pojalle kyllä vielä pitäisi villasukat tehdä, mutta jos tähän väliin kuitenkin tuo yks virkkaus... Ai niin, se Pikku.Ukon lapasten peukku.. No, se on vieläkin tekemättä.... Ehkä se ennen kovempia pakkasia valmistuu :D


Aamuyöllä oli satanut meillekin lunta pikkuisen.. Pojat oli mielissään ulkona heti aamusta!!! Mukavaa viikonloppua teille kaikille!! 

Pitäkää varpaat lämpimänä!!

4 kommenttia:

  1. Ompa mukavan näköset sukat. Ei pienellä varpaita palele, näissä tuulissa ja tuiskuissa.

    VastaaPoista
  2. Ihania sukkia. Saikulla olen minäkin, ollut jo kaksi kuukautta ja jatkuu ainakin marraskuunloppuun :(

    VastaaPoista