Pöllöt

Pöllöt

tiistai 22. lokakuuta 2013

Minähän en mikään "jouluhullu" ole..

...mutta lähes tulkoon pikkuisen mahdollisesti saatoin hullaantua hetkeksi lähitavaratalomme jouluaskarteluosastolla... Tarkoitus oli kyllä etsiä KummiPojalle synttärilahjaa, mutta eksyimpä sitten tuonne askartelupuolellekin ;)

Ja ne löydöt oli tässä:


Etenkin nuo "Paperilajiltelmat" oli se hullaannuttavin osuus!!! Siis aivan ihania askartelupapereita!! Toinen erityisesti jouluun liittyvä, ja toinen semmonen "yleinen"!!! Pakettien kannessa on kuvat, millaisia papereita ne sisältää, jos joku nyt saa tuosta kuvasta tihrustettua!!! Nuo loput jutut tuli vähän niinku ylimääräsenä mukaan sitten :D 

Mutta nuo paperit... Aaaah, miten ihania!!! Ja pakkohan niistä oli heti muutama kortti tehdä... Ja pakko sanoa... Näihin kortteihin minäkin olen tyytyväinen!!!! 




*Nämä neljä ylintä korttia... Näiden kaltainen on se minun sisäinen joulutunnelma, jota koittaa aina tavoitella.. Lasten kanssa tuo rauha on ehkä hieman toiveajattelua sen kaiken hulinan keskellä, mutta ehkä sitten joskus.. Nyt nautitaan siitä hulinasta, kun sitä kerran on! <3 *



Eikä nuo Paperiarkit maksaneet edes kovin paljoa.. Ja nuo tarratkin,.. Melkeimpä niin, että Tiimarista ostaa yhden "hyvää joulua-ääriviivatarrapaketin" siihen hintaan mitä nyt ostin nuo kaksi erilaista tarra-arkkia.. Ja tuossa yhdessä arkissa on aika monta tarraa!!! Olen niin onnellinen kerrankin hyvistä löydöistä!!!! (Kummipojan lahjan suhteen en ole läheskään niin tyytyväinen, mutta löytyi jotain sentään!) 


Ne Pojan villasukatkin on jo siinä pisteessä, että ne on eilisestä asti odotellut päättelemistä... Tänään hullaannuin niin nuista korttihommeleista, että päättelyt jäi kyllä toiseen kertaan!! :) 

Huomenna viikkokin on jo taas puolessa.... 

Kiitos taasen teille kaikille ihanille lukijoille, toivottelen teille oikein luovaa loppuviikkoa!!!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja! Pitäisi jossain vaiheessa itsekin saada aikaan jotain...plääh. Kortit niin ei oo mun juttu.

    VastaaPoista
  2. Ihania tunnelmallisia kortteja, tykkään tuollaisesta rauhallisesta tyylistä,:)

    VastaaPoista