Pöllöt

Pöllöt

torstai 17. lokakuuta 2013

Terveisiä sairastuvalta

Taas on ollut taukoa bloggailussa... Tällä kertaa syynä on se, että menin ja sairastuin sitten KEUHKOKUUMEESEEN! Ihan kamala tauti... Meinasin joutua vuodeosastolle suonensisäiseen antibioottihoitoon, mutta onneksi oli kuitenkin mahdollisuus käydä kotoa pitäen.. Siispä viime viikko meni siihen, että kolme kertaa päivässä hurruuttelin tuonne TK:hon lääkitykselle... 

Nyt tilanne on jo vähän parempi, yskä on vielä kova ja antibioottia menee suun kautta, ja vielä on viikon päivät saikkua.. Parina ekana saikkupäivänä jaksoin neuloa sukkia, toinen sukka jäi vähän kesken, sen jälkeen meni voimat, ja nukuin enimmät osat päivästä.. Ehkä tänään jo jaksaisin neuloa sen sukan loppuun..

Mutta jotain mukavaakin on sattunut tässä sairastelun lomassa!!! Ihanainen ystäväni vinkkasi minulle, että olen voittanut arvonnassa (kun en siis ollut jaksanut blogijuttuihin sairaana perehtyä)!! Siis se heijastinarvonta mikä oli täällä.  Ja heijastin on kyllä niin ihana:
KIITOS arvonnan järjestäjälle ja palkintojen antajalle!!!!!

Laitetaan nyt sitten vähän kuvaa vielä MIEHEN tekemästä (mutta MINUN ideoimasta) "tuunauksesta"

Meillä oli siis eteisessä lasten naulakkona tälläinen:
Meni hermo, kun nuissa pikku nupikoissa ei pysynyt vaatteet, etenkään kun niitä nyt sattuu olemaan enemmän kuin nuita nupikoita... Ikeasta olen haaveillu ostavani tähän sellaisen kivan naulakon, mutta jo kolme kertaa olen joutunut pettymään, kun sitä ei ole ollut saatavilla.. Siispä vinkkasin Miehelle, että mites jos hän rakentaisi uuden naulakon eteiseen... 
Tadaaa!!! Saunaremontin jäljiltä jäänyt tuppeensahattu lauta ja Miehen jostain remonttikohteesta pelastamat koukut! Nyt on järeä naulakko, ja yhteen koukkuun mahtuu nyt useampikin vaatekappale jos tarve vaatii!!!! 

Ei tuo Nalle Puh-naulakko kuitenkaan roskiin joutunut, vaan koristaa nyt Pojan huoneen seinää, ja hän ripustelee siihen milloin mitäkin hoksaa! :) Eli kaikki voittivat!!! :)


Leppoisaa loppuviikkoa kaikille!!! 

Aamulla satoi jokunen lumihiutale, ilmeisesti yöllä on tänne meidän korkeusille tulossa sitten ihan kunnon pyry... Talvi tulee!!! :)


4 kommenttia:

 1. Hieno koukkusysteemi! Ja tsemppiä paranemiseen, kuulostaa hurjalta toi sun tautis.

  VastaaPoista
 2. Jopa sie taudin sait, paranemisia.
  Voittamasi heijastin on mainio, tuollaisen huolisin miekin takkiini.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista tuosta rankasta taudista.
  Ihanan heijastimen sait ♥

  VastaaPoista
 4. Ota iisisti, multa meni keväällä kuusi viikkoa saman taudin kourissa. Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista