Pöllöt

Pöllöt

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Nätti ku tiskirätti

Villasukkien välissä tehty virkkuuprojekti oli siis tiskirätti! :) Luutu on tehty hyväksi koetusta Bambulangasta. Tämän mallin bongasin siitä Patalappuja ala Carte -kirjasta. Minullahan oli se kirja lainassakin joskus, mutta yhtään en tainnut ehtiä sen ohjeilla tekemään. Tästäkin mallista luin vain pätkän alkua.. Ja totesin vissiin, että liian hankala tai jotain... Mieleen se kuitenkin jäi kummittelemaan... Eipä siinä sitten muuta kuin kokeilemaan yrityksen ja erehdyksen kautta, onnistuuko tehdä edes suunnilleen sen mallin mukainen kappale...


Mä oon niiiiiin onnellinen ja tyytyväinen ku osasin!!!!! En mene takuuseen, että on samanlainen kuin siinä kirjassa, mutta sinne päin!!! Ja tämä oli ihanan nopea ja helppo tehdä, vaikka oli ohkanen lanka!!! Jeee!

On ollut kiva viikonloppu, Miehen Sisko, eli Poikien Täti on ollut kylässä. Ja Pojalla on ollut lystiä, kun on ollut leikkikaveri! Toki Pikku.Ukkokin on nauttinut kun on ollut yksi kirjanlukija lisää!!! Ja minä olen saanut kutoa ennemmän kuin mihin normiolosuhteissa pystyisin!!! Siispä Pojankin villasukat on yhtä kärkikavennusta vaille valmiit.. Niin ja päättelyjä tietenki... :)

Oma olokin alkaa olla jo aika hyvä! Vielä pitäis vähän aikaa malttaa ottaa iisisti...


Mukavaa Viikon alkua kaikille!!!!


2 kommenttia:

  1. Hauskan mallinen rätti :). Itse huomaan jumiutuneeni neliöajatteluun, kiitos mielenavarruksesta :D

    VastaaPoista
  2. Hieno ja syystäkin olet ylpeä. Aina sitä oppii lisää :)

    VastaaPoista