Pöllöt

Pöllöt

lauantai 2. marraskuuta 2013

Raitaiset sukat

Bloggailu on taas hieman ollut pimennossa Poikasten sairastelun takia, mutta jotain sentään olen saanut aikaiseksi. 

Villasukkainnostus on iskenyt, ja päätin tehdä itsellekin vielä sukat. Idean ja ohjeen otin (uusimmasta?) Novita Joulu -lehdestä. Lehden sivuilla 6-7 on ohjeet raitasukkiin, jossa raidat eivät ole perinteisen tasaiset. Näissä sukissa viehätti erityisesti niiden yksinkertaisuus, mutta silti niissä on jokin "juju". 

Ohje minusta oli paikoitellen jotenkin sekava, en tiiä oliko vika sitten minussa vai ohjeessa.... Harmikseni näistä sukista jäi tuo vahvennettu kantapää pois.. Jotenkin en sitä siitä ohjeesta hoksinut, ja tuli tehtyä ihan vaan tavallinen... Harmi siis, koska olen halunnut kokeilla tuota vahvennettua kantapäätä.. No seuraaviin sukkiin sitten.... :) 
Lankana Laurin villalanka (Lehden ohjeessa oli Nalle-lankaa). Ja kyllä, on hankala ottaa kuvaa sukista, jotka on omissa jaloissa :D

Loppujen lopuksi nämä oli ihan hauskat, ja näitä kutoessa tuli mieleen, että olisi kiva kokeilla tehdä sukkia tällä ohjeella ja vaikka Rose Mohair -langasta.. Ei mikään kestävin lanka sukkiin ehkä, mutta sillä voisi tulla nuista raitojen rajakohdista jotenkin "pehmeämmät" tai "pörröisemmät".. Mutta nähtäväksi jää, alanko vielä sukkaoperaatioon, vai keksinkö jo ihan jotain muuta! :)


Ihanaa alkanutta Marraskuuta kaikille!!!!!

2 kommenttia:

  1. Kivat raitasukat noista tulikin. Varmasti teet niitä vielä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Hauska raidotus sukissa, nuo jalassa on mukava aloittaa marraskuu:))

    VastaaPoista