Pöllöt

Pöllöt

maanantai 18. marraskuuta 2013

Leipomuksia ja neulomuksia

Tänään ollaankin Poikien kanssa saatu paljon aikaiseksi, vaikka nukuttiinki puoli yhdeksään, mikä on ERITTÄIN harvinaista! 

Käytiin tuolla Kylillä pyörähtämässä. Kirjastossa ja kaupassa. Kävin myös ekaa kertaa paikallisessa käsityöliikkeessä (joo, kohta kolme vuotta asuttu täällä, enkä oo ennen saanu aikaseksi käydä). Pikkuinen kauppa täynnä lankoja.. Ei minusta mikään kovin erikoinen valikoima, mutta ihan kiva kuitenkin. Ja pakkohan sieltä oli jotain ostaakin, kun niin vaivalla sinne Poikien kanssa ahtauduttiin kera rattaiden.. Siispä mukaan tarttui neljä kerää Bambulankaa.. ihanan värisiä.. Ei nyt tullu kuvattua niitä, mutta ehkä toisella kertaa!

Kotiin kun tultiin, alettiin Pojan kanssa leipomaan pipareita, kun Pikku.Ukko oltiin saatu unille. Siis nyt on maailman kirjat NIIIIIN sekasi ku voi vaan olla... MINÄ leivon MARRASKUUSSA jo PIPAREITA!?!? Mitä ihmettä?!?!? Kai se on se joulumieli, mikä saa aikaan tämmöisiä hullutuksia :D Hihiii... En sentään itse tehnyt taikinaa, vaan ihan kaupan pakastealtaasta se napattiin mukaan!

Lisäksi leivoin Kinkkujuustosarvia, ne tosin omatekoseen taikinaan.. Mikä lie mielenhäiriö sekin.. Ois ollu kyllä paljon helpompaa nekin valmiista taikinasta tehdä.. :D Mutta tulipahan tehtyä! :) :)


Toissa iltana aloin neulomaan Pikku.Ukolle sopivampia lapasia, kun ne virkatut eivät oikein istuneet pikkukätösiin. Nämä neulottu Puro-langasta. Tykkään niiin näiden väristä!!
Mukavaa alkuviikkoa kaikille!!!

************************

MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN, VIELÄ TÄMÄ PÄIVÄ AIKAA!!


*****************************
2 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset Pikku-Ukko saa :)
  Pipareiden paistamisesta tulee aina niin hyvälle mielelle, se tuoksu on niin tajuttoman hyvä <3

  VastaaPoista
 2. No olet sinä kyllä ajoissa :)
  Suloiset lapaset pikkuinen saa, ja niitä jo tarvitseekin.
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista