Pöllöt

Pöllöt

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sunnuntaipäivän puuhia!

Hyvää isänpäivää kaikille isille (tosin eipä taida yhtää isiä olla lukemassa tätä blogia :D ) 

Eilen illalla pojan kanssa leivottiin Miehelle tiikerikakkua, isänpäivän kunniaksi. Hän on SUURI tiikerikakun ystävä! Mitäpä sitä muutakaan ihanien lasteni ihanalle isälle tekisikään kun lemppariherkkua! :)

Netistä otin jonku ohjeen, ja alettiin leipomaan. En sitten tullut ajatelleeksi, että ohje oli tarkoittettu semmoiseen "perinteiseen" kuivakakkuvuokaan.. Minulla kun on sellainen "peruskakkuvuoka" johon saa semmosen "kuivakakkulisäosan" laitettua.. No taikinaa ei siis ollut ihan riittävästi, mutta kyllä siitä kakku aikaiseksi saatiin :) Ja makuhan se kaiketi on pääasia?!


Tämä oli oikeestaan paremman näköinen näin, kun sitä ei oltu kumottu. Nimittäin se puoli, joka normaalisti tulisi ylöspäin, oli ihan tasainen, ja näytti oikeestaan aika rumalta.. Joten jätettiin se tasainen puoli alaspäin, ja tämä rosoisempi puoli ylöspäin... :) Kakun alla Ikeasta ostettu monikäyttöinen kakunalunen! (Ei siis enää sitä ongelmaa, että paperinen alunen lähtisi kakun mukaan, ja pahimmassa tapauksessa joutuisi jonkun suuhun saakka..)

Täällä meillä on satanut koko päivän vettä.. Mutta kävin kuitenkin vähän ulkona, kun sinne oli joka tapauksessa mentävä, kun piti autotallista siirtää tavaraa varastoon, että autokin mahtuu talliin talvella...  Tässäpä sitten vähän tunnelmia  :)Mieheni suosiollisella avustuksella vanha suihkutanko sai uuden elämän lyhtyjen kannattelijana (tämä asennettu jo jokin aika sitten) Näyttää paremmalta hämärämmällä :) 


Puuhasteluani seurasi toinen meidän "lemmikeistä".. Tällä on myös lajitoveri, mutta hän taisi olla naapurin puolella ravintoa keräämässä, kun ei nyt näkynyt meidän pihalla :) Ja tämä oikein uskalsi poseerata tovin mulle, vaikka olin ihan parin metrin päässä :)


Oravan tarkkailun alaisena syntyi tälläinen sammalkranssi. Kosotätihän on oikein mestari näissä hommissa, ja häneltä sainkin alunperin innostuksen kokeilla tätä. Pohjaksi tein pihjalanoksista kranssin, ja päälle sammalta rautalangalla kiinnitettynä.. Ois tullu hienompi, jos ei ois ollu tuo sammal niin roskaista.. Mutta aika kiva tästä tuli. :) 

Me ollaanki nyt sitten Poikasten kanssa IHAN LOMALLA! Ilmat ei nähtävästi suosi lomailuamme, mutta samapa tuo, lomaillaan säästä huolimatta! :) 


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

*****Toivottavasti sitä valkeaa sataisi pian maahan asti****** 
1 kommentti:

  1. Minulle käy usein kakkujen kanssa noin. Mutta makuhan on pääasia :)

    VastaaPoista