Pöllöt

Pöllöt

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Violetit villasukat

No vihdoin tämä joulun ajan välityön päättelykin tuli valmiiksi!! Ja vielä tälle vuodelle!! Jee!!
Lankana Novitan valkoinen ja violetti Pirta. Hieman on muuten vaikea ottaa kunnollista kuvaa omasta jalasta :D Ja tähänkin piti kokeilla jotain vähän erilaista, eli kantapäässä on kahta väriä ja kärkikavennus myös kaksivärinen! Ois aika hauska, jos kehtais joskus tehdä tuollaiset yhdenkerroksen raidat koko sukkaan! (ehkä sit eläkkeellä... )

Yöllä oli taas tuiskuttanut lunta! Oli mukavasti kolattavaa tuolla pihalla.. Ja lopuksi sitten mäenlaskuhommia pojan kanssa!! Saapa nähdä meinaako se todella mennä nollaan tai jopa plussan puolelle tuo keli.. Ja vasta oli -30astetta pakkasta.. Niin ne kelit muuttuu!! :) 

Kauhiasti haluttas aloittaa joku uusi työ.. Mutta kun ei tiiä mistä alottas :D Mahottoman vaikia tilanne ;) Sormet syyhyää, mutta mihinkään ei osaa tarttua! :D 

Olen taas iltaisin uppoutunut tuonne Pinterestin lumoavaan maailmaan.. Ja tällä kertaa tutkaillut puutarhajuttuja! Olen siis jo siirtynyt odottelemaan kevättä! Aivan ihanan hauskoja ideoita tuolla sivustolla! Pitäisi melkeen paperille laittaa ylös, että tulee ainakin parhaimmat toteutettua!! Ja koska viime kesäisen saunaremontin jälkeen Mies totesi, että tulevana kesänä ei tehdä remonttia :) niin minä sitten ajattelin keskittyä rakentelemaan ja kehittelemään tuota puutarhaa :) Kesää odotellessa!!!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!!!

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin väriset sukat.
  Hyvä onkin ajoissa puutarhaa suunnitella !

  VastaaPoista
 2. On todella kauniit sukat, hauskalla raidallisella kantapäällä.

  Ensimäinen siemenluettelo tuli jo, sitä selaillen kevättä odottelen.

  VastaaPoista
 3. Nätit sukat. Kiva tuo kantapää ja kärkiraidoitus, minä en ole koskaan tehnyt raidallista kantapäätä, raidalliseen sukkaankin tulee aina tehtyä yksivärinen kantapää.

  VastaaPoista
 4. Kauniit villasukat. Mitäs materiaalia tuo violetti lanka on? En ole siihen koskaan törmänny ja rrrrrakastan violettia väriä ja violetteja lankoja, voisi tuosta joskus jotain tehdä!

  VastaaPoista