Pöllöt

Pöllöt

maanantai 3. joulukuuta 2012

Pakkaspäivä

Aamulla sai katsoa mittariin kaksi kertaa, ennen kuin uskoi sitä pakkaslukemaa!! -20 astetta!!! Ja siitä pari tuntia -21 astetta!!! Ja siitä pari tuntia -19,5 astetta!! EI tarvinnut kauaa miettiä, mennäänkö räkänokkien kanssa tänään ulos! Mutta pysyypähän tuo vähänen lumi ainaki maassa!!! :)

3.päivä Joulukuuta
Herkkusuu on nyt iloinen,
löysit sä lämpimän lapasen.
Vaan vielä puuttuu lapasia monia,
täytyykö käyttää etsimiseen ponia?
Vaan aattoon on vielä aikaa,
ehkä Herkkusuu saa avukseen taikaa.
Autathan Tonttua tätä,
ethän häntä pulaan jätä?
Pitää olla lapaset joka Tontulla,
muuten on aattona suut mutrulla.


Ensin vähän jännitin, miten se Poika suhtautuu tämmöiseen kalenteriin, mutta onnekseni hän on ihan mielissään kun saa etsiä lapasia!! (eikä siitä karkistakaan mitään haittaa tunnu olevan!) 

Tässä taas kuvaa joulukoristuksista.. Olen minä kyllä askarrellut ja virkkaillutkin, mutta mitään ei vieläkään ole tullut valmiiksi asti.. :) 
Viikonloppuna kävin pitkäaikaisimman ystäväni (joka on myös serkkuni) kanss ostoksilla, ja sieltä reissulta tarttui tämä mukaan. Minulla ja ystävälläni oli molemmilla jokin perinteisen joulunpunan vastutuskausi menossa, eikä oikein osattu ostaa mitään joulujuttuja.. Heilläkin uusi oma koti, johon olisi uponnut koriste jos toinenkin.. Päätin siis ostaa tälläisen kynttelikön, kun totesin vanhan menneen rikki. (nämä nykyajan vempeleet ei kyllä sitten kestä mitään..) Yksinkertainen, tosi nätti, etenkin hämärässä!! Ei mikään superjouluinen, mutta ihanasti tuo ruokapöytään tunnelmaa!!! :)


Pojista vanhimmainenkin kuulostaa nukahtaneen päikkäreille, joten taidanpa koittaa saada edes jotain tehtyjä töitä valmiiksi asti :)

Mukavaa pakkasviikon jatkoa lukijoille!! (ja jos tuota bloggerin tilastoa on uskominen, blogiani on luetttu kohta 500  kertaa! HUI!)

*** *** *** *** *** ***


Ps. Kosotäti haastoi muistelemaan lapsuuden jouluja ja joululahjoja.. Minäkin siis koitan kaivella muistinkätköistä, mitä kaikkea sitä lapsuudessa jouluna touhuttiin, ja lahjaksi saatiin!!

2 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta kyntteliköstä.
    Kiva kun on joku toinenkin, joka ei joulunakaan punaisesta tykkää :)

    VastaaPoista
  2. Taas hauska runo, ihan odotan näitä kalenterisi runoja.
    Tuo kynttelikkö on kaunis, punasesta poispäin mennään täälläkin.

    VastaaPoista