Pöllöt

Pöllöt

lauantai 15. joulukuuta 2012

Mikä ihana päivä

Tänään siis lähdin aamupäivästä "asioille" eli nappasin ystävän mukaan kaupungille, koska sinne oli mentävä hakemaan toiselta ystävältä joulupaketteja! Minä en tuolla kaupungilla pahemmin viihdy, ja viime kerrasta olikin aikaa.. Mutta tänään siellä oli kivaa!! 

Ensin siis kierreltiin muutamissa kaupungin putiikeista! Vaatekaupasta löydettiin se, mitä lähdettiin hakemaan, ja vähän ekstraakin :) Ja mikä ihmeellisintä, tällä kertaa lastenvaateosastolta EI tarttunut MITÄÄN mukaan!! Siis täysin "äidin asioita" tuli hoideltua!!! :D Sitten eksyttiin lankakauppaan.. Mikä ihana, avara, selkeä, pikku kauppa.. ja kaupan perällä ihana sohvaryhmä :) Lumoava Lanka Tuolta sitten ostin itselleni joululahjan :) (siis sen perinteisen irtokarkkipussin lisäksi.. syön siis VAIN jouluaatosta loppiaiseen karkkia) 

Täytyy varmaan kääriä joulupakettiin, ja sitten yllättyä jouluna, nimittäin taatusti tämä "äitipää" unohtaa noiden olemassa olon, jos ne laittaa piiloon.. Ompahan sitten jouluna yllätystä kerrakseen :)

Sitten käytiin vähän tuolla laitakaupungilla muutamassa kaupassa metsästämässä ystävän kihlatulle parranajovälinettä.. Ja onneksemme sekin löytyi, ystävänikin siis välttyi näin joululahjastressiltä!!!! :)

No sitten olikin jo kello hurahtanu iltapäivän puolelle, ja nälkä kurni vatsassa.. Hurautettiin (oli muuten kauheen liukas keli.. ) ystävän asuinseudun lähigrillille, ja ostettiin HILLITTÖMÄN isot eväät sieltä mukaamme :) Eihän niistä eväistä jaksanu syödä puoliakaan, mutta olipahan sitten Miehellekin vähän tuliaisia ;)

Ja sitten ehkä yksi parhaimmista ohjelmanumeroista (siis sen huippuseuran ja henkevien keskustelujen ohella) oli se, kun perkkasin ystävän "vanhat" kirppikselle menevät vaatteet.. Sieltähän löytyi minulle pussillinen uusia vaatteita! Minä kun olen jo pitkään miettinyt "tyylin muutosta" ja vaatekaapin sisällön päivittämistä.. Ja näin se kävi kierrätyshenkeä ylläpitäen ja täysin ilmaiseksi!! On minulla ihana ystävä!!!

No sitten kello jo näytti sellaisia lukemia, että ilta-aika alkoi olla jo käsillä!! Ihan mahdotonta, miten aika lentää ja kiitää kun on hyvässä seurassa.. Mukaan ystävän luota lähti kasa joulupaketteja!! Ja oli siellä jotain, jonka sai ottaa jo heti käyttöön!!!

Ihana kulkussydän, ja huovutettu "pallukka" jonka sisällä on oliivisaippuaa!! Tuolle sydämelle täytyy keksiä jokin kiva paikka!!! (ajattelin joko herkkukaapin tai jääkaapin ovea, että kilahtaa aina, kun siellä käy napostelemassa...) :D :D

Erittäin ihana päivä!!! Ja mulla on kyllä MAAILMAN PARAS mies, ja mun lapsilla on MAAILMAN PARAS isä!! Ei mitään valituksen sanaa, vaikka mun reissu vähän venähti :) Ja kyllähän mä lähtiessä sanoinki, että "tulen sitten kun nokka näkyy!" :) Ei vaan kyllä ennen oo nuin aika hurahtanu!! Mutta ei valituksen sanaa :) ja kotonakin oli kaikki kunnossa ja järjestyksessä kun takaisin tulin!! Ei sillä, että olisin epäilly heidän pärjäämistä!! Tiedän, että pärjäävät.. mutta äiti-ihmisenä sitä toki vähän huolehtii kuitenkin :)


15.päivä Joulukuuta
Lumikinokset suurenee,
pipariuunit kuumenee.
Muori herkkuja paistaa,
tontut haluaisi jo maistaa.
Tontut ikkunoiden takana kurkkii,
ja raporttikirjaan tietoja urkkii.
Autathan Tonttua tätä, 
ethän häntä pulaan jätä.
Pitää olla lapaset joka tontulla,
muuten on aattona suut mutrulla.


Ihania viikonlopun päiviä kaikille muillekin!!!
2 kommenttia:

 1. Kyllä se niin on, että äidin täytyy joskus päästä kaupoille. Siellä unohtuu arki ja sitten jaksaa taas, lasten kanssa.
  Sinulla onkin ollut oikein huippupäivä, kun sait vaatevarastosikin uusittua :)

  Olen kade sinulle, jos pystyt muun vuoden olemaan syömättä karkkeja !!

  Mukavaa sunnuntaipäivää !

  VastaaPoista
 2. Mukavan päivän oletkin viettänyt,ystäväsi kanssa.
  Iloinen päivä pitää pirteenä kauan.
  Saamasi sydän on todella kaunis,

  VastaaPoista