Pöllöt

Pöllöt

tiistai 19. helmikuuta 2013

Tule tule hyvä possu...eiku siis paha...

Otsikko viittaa siis Angry Birdsien possuihin! Poikani on (en siis minä) hulluna näihin juttuihin, ja on jo pitempään hinkunu niitä "bördsi lautapelejä"! Tänään sitten Poika alotti taas kinuamisen, ja Mies hoksasi, että niitä rakennelmia voi itsekin rakentaa Huojuva Torni- pelin palikoista.. Muuten hyvä mutta Poika tuumasi, että ei ole niitä possuja... Siitäpä iskikin sitten idealla:
Poika oli lähes koko ajan vieressä, kun tätä tein, eikä älynnyt mistä oli kyse!! Ja olihan se Pojan ilme näkemisen arvoinen, kun possun valmistuttua vein sen vaivihkaa "pelipaikalle" ja Poika sen sieltä löysi!! Pitäisi kuulemma olla enemmän näitä :) 

Tämä possunen on virkattu Tennessee-langasta koukulla nro.3 ja silmät on Kotiväkeä ja niissä koukku nro.2. Silmän mustuaiset ihan vaan permanentti tussilla... Mutta kyllä näitä pieniä juttuja näperrellessä tunsi itsensä ihan nakkisormeksi... Mutta ihan kivasti onnistui, näin niinkuin ekaksi "amigurumiksi" :)


Näihin "sikamaisiin" tunnelmiin päätän tältä illalta! :) Kiitos seurasta! :)

10 kommenttia:

 1. Muakin joskus vähän ärsyttää nuo amigurumien viimeistelyt, mutta silti ne vaan tulee tehtyä. Niillä saa niin paljon paremmin sitä ilmettä aikaan.

  VastaaPoista
 2. Hieno tuli :D. Mä oon just niin tyhmä, ettei ois tullut mieleenkään että tussiakin voi käyttää :D. Oisin tuskaillut ja tuskaillut ja väkertänyt sitten jotain huomattavasti epäsiistimpää ja vaikeampaa :D.

  VastaaPoista
 3. Ihana possu... nyt vaan äiti pistää koukkuun vauhtia ja tekee oikein possulan täyteen noita :)

  VastaaPoista
 4. Hieno possu! En edes uskalla näyttää kuvaa kun pojalle, joka pötköttää tuossa vieressä. Varmasti haluaisi samanlaisen!
  Ensi kertaa blogia lukemassa. Tulen varmaan toistenkin.

  http://kiljustenblogi.vuodatus.net

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloinen :)
  Nyt vaan jos haluut tehdä "pommeja" niin tässä olisi ohjeita jokaiseen.
  http://hrkdesign.blogspot.fi/2012/06/tee-oma-amigurumi-angry-birds.html?m=0

  VastaaPoista
 6. Ompa hauska possu, nyt sitten lisää posssuja pojalle, yksinäistähän yhdellä possulla on.

  VastaaPoista
 7. Onpa onnistunut possu ja pojalle varmasti mieleinen

  VastaaPoista
 8. Kiva possu. Minäkin olen pojanpojalle virkannut yhden punaisen vihaisen linnun ja musta samanlainen lintu on tekeillä. Hyvä idea käyttää tussia noissa silmissä.

  VastaaPoista
 9. No voihan possu. Hauska keksintö! Mää oon aatellu tehä possupipon siskolle ens jouluksi :D

  VastaaPoista
 10. Söpö possu! :P Kannattaa muuten tehdä noita myös taikataikinasta, minä tytölle tein ja ovat olleet kovassa huudossa noissa palikkaleikeissä :P Blogisi on tosi kiva, löysin täältä heti inspiraatiota ja tulen vierailemaan myös jatkossa! :)

  http://arkea-eri-vareissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista