Pöllöt

Pöllöt

perjantai 8. helmikuuta 2013

Kortti-inspiraatio

JOTAIN oli PAKKO saada tehtyä!! Ja mieluiten nopeasti valmistuvaa! Liian pitkä tauko, ettei ole saanut MITÄÄN tehtyä!! Siispä korttitehdas käyntiin!! 

Uusimmassa Taika-lehdessä oli hienoja juttuja tehty ohkasista paperisuikaleista!! Joskus aikoinaan olen tehnytkin joulukortteja samalla tekniikalla, mutta nyt innostus iski ystävänpäiväkorttien suhteen! Eihän nämä minun räpellykset ole mitään verrattuna niihin Taika-lehdessä olleisiin, mutta ovatpa ainakin minun tekemän näköisiä!


Yksi tästä joukosta puuttuu, koska yksi ystävistäni lukee tätä blogia... Joten sitä yllätystä ei passaa tietenkään passaa liian aikasten paljastaa!! (ja ystävälle tiedoksi, sinun kortti on ihan erityylinen, jotta jännitys säilyy)

Ja kuten monesti ennenkin, näihin korttien näpertelyyn jää koukkuun.. Ja kun merkkipäiviä on tulossa, niin mikäpäs estäis... Seuraavaksi sitten synttärikortteja!


Yksi minun Isälle, yksi Ihanalle Ystävälle ja yksi Tätin Pikku Prinsessalle (veljen tytölle siis)! Jokainen aavistelkoot itse, mikä kortti kellekin kuuluu ;) 

No eihän se tietenkään tähän loppunut.. Yksi vielä.. Kohtapuoliin odotellaan syntyväksi Pientä Prinssiä! Heti on parempi olo, kun on saanut tätä "luomisen tuskaa" paranneltua!!! Ja kun pengoin tuota minun "kortintekovarastoa" siellä olisi vielä tarvikkeita ainakin vauvojen ja pienten lasten kortteihin, ja hääpareille (vink vink, parille ystävälle)!! Mutta ne kortit valmistukoot sitten kun on "varmaa" tietoa kyseisistä tapahtumista!!! :) Kohtahan sitä saa alkaa suunnittelemaan jo äitienpäiväkortteja!! Pääsiäiskortteja minulla ei ole tapana lähtetää, vaikka siinä Taika-lehdessä niihinkin oli kivoja malleja!!


************

Kävin muuten maanantaina myös työmaalla!! Kävin työvuoroja suunnittelemassa!! Ja koska minun työsopimus on kesän alkuun, ja tämän minun työsopparin jatko nykyisissä tehtävissä on aika epävarmaa, osastonhoitaja vinkkasi parista paikasta, jotka oli haussa "talon sisäisesti".. Niissä oli vaan hakuaika päättymässä aika pian.. 

Siispä maanantaina ennen mummolaan lähtöä väsäsin pikahakemukset, koska talon ylihoitaja oli joskus aikoinaan jonkun työnhakijan kohdalla sanonut "eihän tämä ole hakenut koskaan muita paikkoja, ei siis ole ilmennyt tarvittavaa mielenkiintoa.." Eli ei jää ainakaan mahdollisuudet töiden jatkumiseen siitä kiinni enkö olisi ollut kiinnostunut.. Ajattelin kyllä, että niin pikaiset hakemukset ei mene "seulan läpi", mutta ompahan haettu kuitenkin... No, tänään sitten sain KAKSI puhelua, ja minulla on tiedossa KAKSI työhaastattelua!! :) 

Viihdyn kyllä nykyisissä työtehtävissä, mutta joku viisas kollega on joskus aikoinaan sanonut, että nuorena kannattaa kokeilla useampaa juttua, ettei "jämähdä" yhteen ja samaan paikkaan!! Siispä ei muuta kuin kokeilemaan kuinka tytön käy!!! :)  

JA HUIIIIIIIII, mun äippäloma on todella jonkin ajan päästä loppumassa, kun pitää näitä työjuttujakin jo pohtia!!! MIHIN se aika menee??? :)


Kiitokset taas teille lukijoille!!!! 

9 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja kaikki. Ja luulen tietäväni, mikä on kenellekin. Tuskin isäsi saa tuota lilaa :)
  Voi joko lomasi vetelee viimeisiään.... ?
  Pian teillä alkaakin sitten erilainen arki.

  Onnea vaan paljon työhaastatteluun ♥

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Ensin iski reaktio, että en saa lukea postausta, kun huomasin mitä olit tehnyt askartelupuuskassasi... Sitten iski uteliaisuus ja hetken päästä jo naurattikin :D <3 Taitaa olla minun kortti vielä piilossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, ettet malta kuitenkaan olla katsomatta, niin siksi paljastan sulle tehdyn kortin vasta myöhemmin ;)

   Poista
 3. Kivoja korteeja oletkin tehnyt.
  Onnea työ juttuihin.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköisiä kortteja olet tehnyt. Ja KIITOS kun käyt usein blogissani kommentoimassa. Onnea työhaastatteluihin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja.
  Onnea työhaastatteluihin!

  VastaaPoista
 6. Ihania kortteja. Enkuksi muuten *paper quilling* tuon paperinauhan pyöritystekniikan nimi... Ilmeisesti käännöstä ei suomenkielelle ole, mutta quill sana viittaa kelaan... Suomeksi kuitenkin kai rullaaminen on loogisempi kuin kelaaminen. Pitäisi itsekin tehdä jokunen ystävänpäiväkortti! Kiitos siis inspiraatiosta! ja tsemppiä työhaastatteluihin!

  VastaaPoista
 7. Kivoja kortteja. Tykkäsin erityisesti tuosta pikkuprinssi.kortista.

  VastaaPoista