Pöllöt

Pöllöt

torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää ja DIY-haaste

Aamulla mietin, että pitäiskö lähteä kaupoille, ja keksiä jotain kivaa ystävänpäivän kunniaksi.. Olo oli kuitenkin sellainen, että tuntuu, niinkuin flunssa yrittäisi iskeä, joten kotosalle jäätiin.. Halutti kuitenkin jotain tehdä, ja ajattelin leipoa. Tosin pientä päänvaivaa senkin suhteen aiheutti se, että laskiaispullien leivonta oli verottanut leivontatarvikkeita.. Löysin kuitenkin marjapiirakkaohjeen, johon löytyi kuin löytyikin ainekset!


Ja piparkakkumuotilla leikattu palat päivän teemaan sopivaksi! :) 


Tälläisen "perhetaulun" näin joku aika sitten Pinterestissä. Ja jo silloin piirsin meidän kaikkien kädet paperille. Nyt tänään vasta sain ne kehyksiin laitettua.. Ihan hauska! :)

Sain Siskohannen Kuunliljapiha-blogista DIY-haasteen.  
"Haasteeseen kuuluu jakaa paras DIY-idea. Työ voi olla joku aikaisemmin tehty tai ihan tätä haastetta varten tehty. Lisäksi haaste tulee jakaa eteenpäin kolmelle blogille."

Sain joskus aikoinaan enon vaimolta peilipöydän. 
 
 Jossain vaiheessa sain sitten idean, että sen voisi tuunata vähän kauniimmaksi. Aikani asiaa mietittyäni, ryhdyin tuumasta toimeen, ja tältä peilipöytä näyttää nyt:
 
Kummasti se valkoinen väri muuttaa tavaroita aivan toisenlaiseksi! :) Lähinnä koristehan tämä tällä hetkellä on, kun ei juuri tule peilailtua ;) Mutta kivasti se passaa tuonne meidän tumman violettiin makkariin!! :)

Haasteen laitan eteenpäin seuraaville:
Ja taas ollaan torstaissa.. Viikonloppu lähenee!!! Viikonloppuna ohjelmassa ainakin yhden pikkuneidin synttärit <3Ihanaa ystävänpäiväniltaa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, mutta miulla se on jo ollut:)
  Ei löydy mitään uutta tuunausta esittelyyn.
  Siun kampauspöydästä tuli tosi kaunis, maali tekee ihmeitä.

  VastaaPoista
 2. Mukava todellakin tuo perheen-kädet-taulu. Muistan kuinka minä omien lasteni kanssa piirsimme Uutena Vuonna 2000 kaikien perheenjäsenten käsien ääriviivat arkistoitavaksi!
  Hyvää Ystävänpäivää, vaikka se oikeasti olikin jo eilen.

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet Ystävänpäiväterveiset.
  Ei ole tautia, enkä ole kuollut :)
  Olen vaan niin väsynyt, etten ole jaksanut blogiani päivittää !!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen kovin myöhässä ystävänpäivätervehdysten kanssa. Kiitos jälleen myös tunnustuksesta, koetan sen taas blogiini laittaa. Ihana kun aina jaksat muistaa näillä tunnustuksilla. Minulla on ollut myös melkoisen uupunut olo, lapset on sairastelleen lähes kaksi viikkoa ja se verottaa voimia. Nyt onneksi on jo pari tervettä päivää takana ja ennättää jo omiakin juttuja tekemään.

  Tosi kiva idea ja toteutus tuossa kämmen taulussa, täytyypä laittaa harkintaan myös meille.

  Ja kauniin valkean pinnan on saanut kaunis, vanha peili pöytä. Tuollaisen minäkin haluan, sitten kun on vähän enemmän tilaa omille hassutuksille...

  VastaaPoista
 5. Ihanan liikuttava tuo kädet-taulu.

  VastaaPoista
 6. Voi, kuinka hieno pöytä!
  Täytyypi ottaa haaste vastaan! Toteutusta joutuu hetken odottelemaan sillä olen vielä talven influenssakierteen jälkeen toipilaana ja pitää ottaa iisisti...

  VastaaPoista