Pöllöt

Pöllöt

tiistai 19. helmikuuta 2013

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Jo reilusti viime vuoden puolella minä haaveilin seinätelinettä tuolle "paha poika"-kukalle, minkä Äitini on meille antanut. Näytti nimittäin siltä, että tuolla hyllyn päällä se ei pärjää, kun lehdet tippuvat pois... Eli siis halusin siirtää valoisampaan paikkaan, josko sillä ois vaikutusta.. (Tai sitten minä olen vaan kertakaikkisen onneton näissä sisäkukkahommissa.. ) Joulun alla sitten tulin puhuneeksi aiheesta Kotikotona, ja Äitipä sitten kaiveli kätköistään minulle seinätelineen. Se oli valkoinen ja siitä pilkotti ruostetta sieltä täältä.. Tuunausta seinäteline odotteli n. pari kuukautta :)

Teline on maalattu mustalla spray-maalilla, ja näyttää nyt vähän sellaiselta "rautaiselta"!
Seinälle pääsyä tämä teline odotteli parisen viikkoa :D Mutta nyt se on siellä... Ensin ajattelin, että siitä kukasta en laita kuvaa, kun on niin surkeän näköinen... Mutta taidanpa laittaa kuitenkin.. Näkeepähän sitten mikä on vaikutus valoisammalla paikalla, kun on todistusaineistoa... :)


Pikkusen nolottaa laittaa tuo kuva... Nimittäin Äidilläni on sama kukka kotona, samaan aikaan kasvamaan laitettu.. ja siinä on paljon isoja lehtiä... Tämä siis jo kerran ennenkin tiputti lehtensä, ja kasvatti yhden uuden tilalle.. ja se pääsi taas tippumaan... Ja oon kyllä muistanu kastella!! Enkä oo hukuttanutkaan (sellaistakin on tapahtunut!!)
No nyt kun tuo kevätaurinkokin on alkanut enemmän paistelemaan, jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia!

Viikonloppuna minulla oli pikkuinen ongelma.. Olin aloittanut kutimien kilistelyn ja sitten vielä tulin aloittaneeksi sen uuden pokkarin lukemisen... Siis aivan kamalaa, kun nuita kahta asiaa ei voi tehdä yhtaikaa!!!! :) No kirja tuli kuitenkin luettua (yötämyöten) ja kutimiakin kilisteltiin (yötämyöten) :) Vielä kutimien tuotos ei ole aivan valmis.. vaatii vielä hieman työtä.. ja inspistä! 

Ja kyllähän minua huvitti perjantai-iltana.... Tämä äiti käytti vapaailtansa valvoen myöhään ja neuloen!!! Joskus ennen on tullut perjantai-iltaisin tehtyä jotain ihan muuta :) Kai se on tuo vanhuus, mikä iskee minuunkin :)


Nyt, mitä mukavinta keväisen viikon jatkoa kaikille teille!!!!

6 kommenttia:

 1. Sanos muuta! Kyllä olis ihanaa jos voisi neuloa ja lukea samaan aikaan! Ei onnistu, yritetty on.

  VastaaPoista
 2. Miun äitipä osas tuon taidon, myö mukulat istuttii sylissä, hää luki meille Aku Ankkaa ja neulo samalla, myönnän etten ole tuota taitoa perinyt.
  Kukkasi on kauniissa telineessä, ehkäpä se vielä toipuu:))

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo kukka saattaa piristyä :)
  Sellaista se vanhuus on , kudin vaan käteen :D

  VastaaPoista
 4. Voi toista reppanaa... toivottavasti kevätaurinko antaa voimia kasvaa =)

  Se on munkin tavoite, katsella muuta kuin kutomista samaan aikaan, hehe

  VastaaPoista
 5. Äänikirjat on kivoja ja käteviä. Ja paljon on tullut netistä "katseltua" hömppäsarjoja kutimen ja vikkuuksen kans. :)

  Meillä on tuo sama kukka, mutta aika eri näköinen. Mutta meilläkin on tosi pieni verrattuna äitini kukkaan (joka meille omastaan alun toi). Äidin paha poika on jo toista metriä korkea ja tehnyt haaroja. Sisko valitti, että jos kotona menee yöllä keittiöön niin se kukka pitää kuulemma jotain kummaa ropinaa. Meillä ei sellaista ääntä ole kuulunut, mutta meillä syttyykin liiketunnistimella valot.

  VastaaPoista
 6. Oi oi multa sormet jo kutiaa täälläkin =)

  VastaaPoista