Pöllöt

Pöllöt

tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksyn synkkyttä

Kyllä on jotenkin ollut viime aikoina veto pois.. liekkö syynä raskaat työvuorot vai tämä musta synkkä märkä syksy.. vaiko nämä kaikki yhdessä.... Ei paljo mitään ylimääräistä (etenkään mitään tylsää) ole jaksanut tehdä.... 

Eilen sitten kuitenkin vähän repäistiin... Ajeltiin Poikasten kanssa Veljeni luo, jätin nuorimman Poikani sinne Serkkupoikansa kanssa leikkimään ja otin vaihdossa Veljen vanhimman Tyttären mukaan, ja niin me, minä, vanhin Poikani, ja vanhin Veljen Tyttö, lähdettiin ELOKUVIIN! Käytiin katsomassa Muumit rivieralla.. Elokuva oli minusta enemmänkin aikuisille suunnattu, mutta hyvin lapset viihtyivät, ja meillä oli oikein mukava reissu.

Liekkö syynä ollut eilinen "humputtelu" vai mikä, mutta tänään on kyllä ollut väsy päivä... Lopulta illalla sain itsestäni sen verran irti, että kävin kirpparilla, kun oli joka tapauksessa pakko käydä maitokaupassa. Ja muutama ostoskin tuli kirpparilta tehtyä :)

JOTAIN näkyvääkin olen sentään saanut viime aikoina valmiiksi.

Main Neuleet -blogissa oli näytillä ihania huopalapasia ja -tossuja. Ja niistä minä sain inspiksen tehdä muutaman lapaset itsekin!!  Omat lapaset neuloin tällä Novitan ohjeella

Lankana Puro ja HuopanenNämä taitavat päätyä Pukin Konttiin! :)


Tällä viikolla ei onneksi ole kuin kaksi työpäivää, ja parin viikon päästä pääsemme lomailemaankin.. Että eiköhän tämä syysväsymyskin tässä pian selätetä! Kauppoihinkin on jo tullut vaikka mitä joulujutuja.. Täytyy käydä niitä aina ihastelemassa ja hipelöimässä, niin vähän saa väriä tähän loppu syksyyn :)  Ja piakkoin taitaa lähteä seuraava SJY-pakettikin matkaan.... Paketin kokoamisesta viimeistään saa paremman fiiliksen päälle!!! 


Mukavaa viikonjatkoa kaikille

1 kommentti:

  1. Mukavan näköisiä lämpimiä lapasia.
    Kyllä nuo harmaat kelit vie mehut ja olo on ihan bläää,mutta heti kun aurinko vähänkin näyttää säteitään niin sitä piristyy.

    VastaaPoista