Pöllöt

Pöllöt

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Inspisvirkkaus

....on nyt siis valmis!!!

Facebookin jossain virkkausryhmässä näin kuvan, joka sai tämän innostuksen aikaan. Kertakaikkiaan niin hieno virkkaus, että pakkohan se oli kokeilla osaisiko itsekin. Kuvan kautta pääsikin blogiin, joka on kyllä virkkaajan unelma (tai kateuden aihe ;) )! Ja kun virkkuuseen löytyi todella hyvät ohjeet (vaikkakin ne oli englanniksi) eipä siis muuta kuin toimeen!


Mä oon jotenkin niin ylpee tästä, vaikka tämä onkin melkoinen sekamelska värejä.. Varmaan joku herkempi saa migreenikohtauksen... Mutta kun innolla lähdin virkkailemaan, ei siinä silloin jouda miettiä mitkä värit passaa yhteen ja onko ne lankojen paksuudet samoja... Kuva on otettu huonossa valossa, joten nuo värisävyt ei näytä tossa kuvassa niin räikeeltä mitä luonnossa! (Pingotusalustassa vielä kiinni tämä, siitä tuo vähän kulmikas muoto)
Ohjeet tähän Starflower Mandalaan löytyy siis täältä: Zooty Owl's Crafty Blog 
Käykää katsomassa tuota blogia, aivan ihanan värikäs virkkausblogi!!!

Mutta oli melkoinen operaatio tämä virkkaus... Ensin suomensin yhden kerroksen verran ohjetta, sitten virkkasin sen, ja taas seuraavan rivin suomennos jne. Virkatessa muutaman kerran meinasi iskeä epätoivo, että miten niiden silmukoiden olisi tarkoitus järjestyä, mutta tuolla blogissa on myös kuvallinen "kerros kerrokselta" -ohje, joka on korvaamaton apu, ainakin tämmöiselle vähän kehnommalle ohjeen lukijalle! 
Loppu hyvin, kaikki hyvin, valmista tuli! En tiiä vielä mihin tämä päätyy ja mikä tämän käyttötarkoitus tulee nyt sitten olemaan... Ja, hei, tää on täydellinen jämälanka-projekti!

Nyt sitten kokeilen saanko virkattua toisen samanmoisen sen minun suomennoksen avulla :D Ja tällä kertaa koitan vähän paremmin katella niitä väriyhdistelmia ja langanpaksuuksia ;)


Rauhallista viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Törmäsin joskus vähän vastaavaan mandalaan ja aloin kanssa heti tekemään, mutta se jäi kyllä kesken kun muut projektit meni ohitse. Tuo on kyllä niin hieno, että pitänee joskus yrittää saada se omakin valmiiksi :)!

    VastaaPoista
  2. Ihana mandala. Mie olen kans noita ihaillu, pitäsköhän joskus kokeilla.

    VastaaPoista