Pöllöt

Pöllöt

torstai 2. lokakuuta 2014

Nyt se tuli!!

Tänään oli aika rankka päivä töissä, ja väsytti vietävästi! Hain Pojat hoidosta ja tultiin kotiin.. Vanhempi poika meni siinä sitten penkomaan postikasaa, jonka Mies oli ehtinyt jo sisälle kantamaan.. "Äiti, täällä on joku paketti missä on muumitarroja!?!?" Silloin se ajatus iski.. Voiskohan se olla Salaisen Jouluystävän paketti??!?! Ja olihan se!!!


Paketin kuoren perusteella, pystyi jo päättelemään, että nyt on perusteellinen Ystävä kyseessä!! Opin monta uutta tapaa toivotella Joulua!! Enpä ennen oo hoksannu, että voi vaikka toivottaa värikästä joulua!!! :)

Kuoren sisältä löytyi lisää nättimystä:


Kyllä siinä oli sekä äiti että pojat ihmeissään, että mitähän täältä nyt löytyykään... :D


Ja löytyihän sieltä vaikka ja mitä.. Harmi että tässä vikassa kuvassa ei nyt värit ole oikein luonnollisia..
 Ihania silkkipapereita!! (heti iski pari ideaa..)
 Tosi nättejä nauhoja!!! 
Askartelupaperipakkaus!!
Ja vetoketjuja (miten osasikaan olla just tätä pientä kokoa, näitä minä tulen tarvimaan, kun niitä haaveilemiani pussukoita alan jossain vaiheessa ompelemaan!) 
Ja vielä päällystettäviä nappeja! Nämä täysin uusi tuttavuus, ja mielenkiinnolla alan kokeilemaan mitäs näiden avulla saakaan aikaan!!!

Ja nuo värit!! Kaikki niin ihania!! Just niitä pirtsakoita!! Vanhempi poikakin sanoi nuista vetoketjuista, että siinä oli kaikki hänen lempivärit (niin paitsi tuo pinkki ei kuulemma kuulu hänen suosikkeihinsa :D )  

En voi muuta sanoa, kuin että olen oikein kiitollinen!! Ihana paketti kuoresta sisältöön!!  
KIITOS, Salainen Jouluystäväni <3


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Minä aloittelen RUHTINAALLISEN viiden päivän vapaan! Tässä ajassa ehtii ehkä jonku virkkuun saada jo valmiiksi asti?! Ehkä... :D 


___PurppiS____

4 kommenttia: