Pöllöt

Pöllöt

maanantai 26. marraskuuta 2012

Taas on jännätty pesukoneen äärellä

.. kuinka uusin patalauppu muotoutuu :) Tällä kertaa tein vähän pienemmällä puikolla, testatakseni miten työnjälki muutuu :) Ja piti vähän kokeilla "Kirjovirkkausta" vaikka jostain luin, että se sopii paremminkin pyörövirkkaukseen, eikä niinkään tälläiseen "tasovirkkaukseen".. Mutta se pieni nuori kapinallinen heräsi minussa taas, ja päätin kokeilla vastoin neuvoja :D :D Ja ihan kivastihan se onnistui tuollaisella helpolla kuviolla!
Ennen huovutusta

Ja huovutuksen jälkeen (tämä kuva ei jostain syystä suostunut kääntymään kyljelleen, vaikka kuin yritin)


Ammattikoulussa meillä oli ihan mahtava kädentaitojen opettaja!! Hänen tunneillaan tuli tehtyä vaikka mitä kivaa! Ja tässäpä yksi tekele niiltä ajoilta:
Minusta tuo on jotenki aivan älysöpö, vaikka itse sanonkin!!!! Jotain kaurajyviä sukkahousuihin, ja tilpehöörit päälle!! 


Eilen kävi pikkuvahinko.. Pojan kanssa nujuttiin, ja sitten yks kaks, minun vasen käsi vääntyi kyynärpään kohdalta.. Ei onneksi tullut kauhean kipeäksi, mutta pikkusen tuntui koko ajan. Ajattelin että kyllä se yön aikana siitä tokenee, kun voitelin sitä ja käärin "pakettiin".. Aamulla tuntuikin jo hyvältä, mutta ku vähän aikaa oli touhunnu, alkoi pikkukipu taas tuntua.. Hyvin kuitenkin liikkuu ja silleen tuo käsi, että ei mitään vakavaa, mutta sattuu vaan olemaan se käsi jolla Vauvaa kannan.. :( Mutta onneks oikee käsi toimii, niin ei tässä silleen mitään hätää oo!! :)

Se on kuulkaa marraskuun viimenen viikko (joo, kukaan ei varmaan oo huomannu asiaa)!! Ja lumisadetta edelleen odotellaan!!! Taisi pikkupakkasta luvata viikolle, että jospa se sieltä leijailis...


*************Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille*************3 kommenttia:

 1. Aivan mielttömän ihana tuo jyvätonttu.

  VastaaPoista
 2. Ai nii siulle on tunnustus miun blogissa, käyppä katsomassa.

  VastaaPoista
 3. On teillä jänniä aikoja.... siis pesukoneen ääressä :)
  Nätti lopputulos.
  Kiva tuo hiihtävä tonttu !

  VastaaPoista