Pöllöt

Pöllöt

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jouluisia kortteja

Tänään innostuin tekemään taas joulukortteja! Postissa tuli se kuori, millä niitä voi lähetellä ja tällä kertaa oikeen kalenteriin merkkasin viimeisen lähetyspäivän, että ei käy niin kuin viime vuonna. Silloin satuin vahingossa kuulemaan, että päivämäärä jolloin ajattelin, että voi alkaa kuoressa kortteja lähettämään, olikin VIIMEINEN lähetyspäivä!! Onneksi työpaikan kanttiinissa myytiin joulumerkkejä!! No tällä kertaa vahingosta viisastuneena ;) 

Kortit taas hyvinkin yksinkertaisia, eikä mitenkään upean hienon erikoisia, niinkuin monella näyttää blogeissaan esillä olevan...


Viime yönä oli tännekin hyvin ohuen lumihunnun satanut!! On se vaan niin paljon ihanamman näköistä, kun on tuota valkeaa tuolla maassa!! 

Tänään muuten vein tämän kortin saajalleen:
Ihana pieni tytöntylleröinen siellä olikin.. Ja taas piti ihmetellä, että onko nuo meidän Pojat todella olleet niin pieniä joskus?! (itseasiassa Poika on ollut pienempikin, kun ennen aikojaan synty) Vaikka ei kai siitä niin kauhean kauan oo kun tuo Vauva oli niissä mitoissa.. :) Niin se aika rientää!! :)


**Lumihiutaleita kaikille loppuviikon alkuun**  

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen sun uusi blogi.
  Kortit on tosi kivoja. Yksinkertainen on kaunista:)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kortteja, munkin on pitäny, pitäny ja pitäny, saa nähdä tuleeko ehdittyä tehdä lainkaan

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja olet tehnyt.
  Ja näin hyvissä ajoin valmiina, hienoa !!!!
  Kyllä se aika menee niin nopsaan. Nauti nyt jokaisesta hetkestä lasten kanssa ♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin sinut työkaverikseni tahtoisin :)

  VastaaPoista