Pöllöt

Pöllöt

perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuinka saada pyykin pesuun lisää jännitystä?!

...HUOVUTTAMALLA!!! Kokeilin kuinka Huopasesta muotoutuu patalappu!! Olen niin vähän tehnyt Huopasesta (tai ylipäätään huovuttanut) mitään, että aina se on niin jännää, että mikä se mahtaa ollakaan se lopputulos!Tähän käytin vaaleanpunaisesta Huopasesta kerän lopun, ja loput tuollaista marjapuuroviolettia uudesta kerästä. Vitsit, että oli lysti virkata isolla puikolla!! 
Ja tältä se sitten näyttää pesukoneen jälkeen:Jännästi tuo leveys kutistunut verrattuna korkeuteen, mutta hyvän kokoinen tästä tuli! Mietin että jos neulahuovuttaisi tuohon jonkun kuva, mutta meneekö se sitten tavallaan läpi tuosta? Eli osa huopahaituvista pilkottaa takapuolelta?!

Näin Ennenvanha -blogissa   kivan idean huovutetuista palloista.. Ajattelin heti, että tuostapa kuuseen ne valkoiset pallot, joita olen kaivannut. Eli ostin siis valkoista Huopasta ja ei muuta kuin tupsun tekoon...


Tulos ei vaan ollut ihan sitä mitä toivoin.. Taisin käyttää liian vähän lankaa nuihin...


Ei tullut tasaista jälkeä... :( Vaikka käytin nämä koneessa kahteen kertaan!! No eipä se mitään, kyllä se Poika nämä palloleikkeihinsä huolii!! :) Ja minä jatkan valkoisten pallojen metsästystä! En nimittäin ajatellut tällä eä ainakaan kokeilla uusiksi.. Aika paljon menee lankaa noihin.. Mutta ompahan taas testattu uutta tekniikkaa!! Ja opittu! :)

Mutta huovutettuja patalappuja syntyy varmasti lisää! :)  

Tänään olisi kylällä joulunavajaiset.. Toisaalta mieli tekisi lähteä vaihtamaan vähän maisemaa, mutta kun tuo ilma on niin ankea, että saapa nähdä...


Mukavaa viikonloppua!!!! (sateesta huolimatta) **** 


 

4 kommenttia:

 1. Kiva ja paksu lappunen. Ei pala sormet.
  Minusta nuo pallot on kivoja, hauska pinta :)

  VastaaPoista
 2. Pallothan on aivan huiput juuri tuon kuviollisen pinnan takia.
  patalappu kädessä ei varmasti polta.

  VastaaPoista
 3. Tuo huovutus on multa jäänyt täysin kokeilematta ihan syystä etten ole uskaltanut. Sain joku aika sitten kaksi 100g kerää punaista huopasta lankaa ja en ole vielä uskaltanu kokeilla. Ehkäpä itekkin yrittää täytyy vain ensin tarkkaan tutkailla miten se huovutus sitten oikein toimii =)

  VastaaPoista
 4. Voi kun tietäisit miten monta vuotta minä olen miestäni saanut pehmittää, niiden kattojen valkaisemisessa.

  VastaaPoista