Pöllöt

Pöllöt

tiistai 27. marraskuuta 2012

Ei tuu valmista

Olen nyt vaihteeksi askarrellut kierrätysjutuista.. Mutta askartelu on siitä vähän rasittavaa, että pitää aina odotella liimojen ja maalien kuivumisia, ja sitten ne jää vaiheeseen.... Ja kun niitä ei oikein voi tehdä tuossa samalla ku katsoo lapsosten touhuja tai telkkaria.. Niinpä minulla on nyt tuolla juttuja vailla maalia.. Liekkö inspiksen puute, laiskuus, vai tuo pimeys.. mutta ei vaan saa aikaiseksi mennä autotalliin tai varastoon maalailemaan.. ja hyi, näillä seuduilla on ollu rosvojoukko liikkeellä, että ei kyllä tuonne varastoon pimiällä teekään mieli mennä...

Ja kai siinä on sekin, että on niin jotenki vaikea lähteä täältä lasten keskeltä, vaikka ei tosiaan menis kovin kauas, eikä pitkäksi aikaa.. Jotenki ei osaa lähteä.. Pitää aina olla joku "parempi" syy (kauppa, jumppa), että saa itsestään sen verran irti, että lähtis ilman lapsosia.. Ja siis Mies pärjää paremmin ku hyvin lasten kanssa, että ei tämä lähtemisen vaikeus johdu siitäkään! :) 

Ja missä se mun joulufiilis on?! Piti käydä ostamassa joulujuttuja, mutta ei saanut mitään ostetuksi... Onko se tuo lumenpuute vai se, että on vasta marraskuu?! ;) Olen perinteisesti sitä mieltä, että joulujutut esille vasta joulukuussa, ettei niihin ehdi liikaa "tottua".. Ajattelin, että se joulufiilis vois iskeä vähän aikasemmin, kun nyt saadaan olla ja valmistella joulu ihan rauhassa, ilman että työt on haitolla :) 


No menipä se taas valittamiseksi..... Jotain piristävää ja iloista siis tähän loppuun:

Tänään ulkona vilahti harvinainen näky:
 Ei se kovin korkealle enää nouse, mut kattojen ylle kuitenkin :)

 Mäntykin sai hieman valohoitoa


Näin tällä kertaa :) Ja jos vielä yksi piristys ja ilon aihe, joka saa kuitenkin aina loppujen lopuksi miettimään, että turhia on meikäläisenki valituksen aiheet, kaikkihan on kuitenkin vallan mainiosti! Ihanat lapset, ihana Mies, ihana Oma Koti!! Ei siis oikeesti mitään valitettavaa!!! :DMukavaa viikonjatkoa lukijoille!! Pakkaset on vihdoin saapuneet!! Ehkä se lumikin loppu viikosta tulee!!!

*****************************************************************

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Kävin jo kommentoimassa vanhaa blogiasi vuodatuksen puolella, haisulipurnukan alle. Minäkin siirsin kamppeeni tänne bloggeriin, koska entinen blogi lankavaraston tekeleet katosi taivaantuuliin vuodatuksen puolella. Paljon olet kyllä jo ennättänyt tänne tehtailla, minulla oli hurjasti käynnistymisvaikeuksia, jotenkin niin vaikealta tuntuu moni kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, että löysit tännekin!!! :) Minäkin kävin sinun uudessa blogissa!!

   Poista
 2. Kyllä varmaan sinäkin piristyt kun saadaan vähän valoa, lumen muodossa. Minullakin on ollut samanlaista väsyä !!!

  Voi kun ihana konttauskuva pikkuisesta :)
  Minä tykkään niin hurjasti noista "palleroista" !!!

  VastaaPoista
 3. Lunta ja valoa kun tulisi, niin joulufiiliskin tulee huomaamatta.
  Pikkuinen konttaaja valloitti sydämen.:)

  VastaaPoista