Pöllöt

Pöllöt

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pöllölapaset

Alkoi olla jo aika kutoa Vauvalle lapaset peukalolla :) Ensin ajattelin tekasta vaan sellaiset peruslapaset, että tulee äkkiä valmiiksi, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että kun kerran aletaan tekemään, tehdään sitten vähän jotain erilaista ja uutta. Ja luonnollinen aihevalinta oli tietty pöllö! :) Netistä en löytänyt mitään sopivan kokoista ja helppoa pöllönmallia, joten itse sen kehittelin. Lapaset on neulottu Novitan Bambu langasta. 

Pöllö nyt ei ole kummoisen näköinen, mutta kirjoneulontaan olen erittäin tyytyväinen! Koin jonkin Ahaa-elämyksen sen suhteen, ja jollain ihmeen tavalla sain sen onnistumaan, ilman jatkuvaa taistelua. Tuossa ei ole kireitä eikä löysiä kohtia! Aivan sileää ja tasaista ilman reikiä! Että mä oon tyytyväinen! Kämmenosa on neulottu ihan vaan kahdella langalla..  Näistä tuli kivat kevätlapaset!! 

Tarkoitus oli myös vastata kahteen Haltiapolulta tulleeseen haasteeseen, mutta en nyt jaksa.. Flunssa meinaa jyrätä alleen.. Kurkkukipiä ja yskittää, mutta kuumetta ei ole... Jospa tämä tästä.. Tekisi jo mieli istuutua ompelukoneen ääreen pitkästä aikaa :)


Mukavaa keväisen viikon loppu kaikille, ja terveempää viikon alkua meille kaikille myöskin!


9 kommenttia:

 1. Söpöt pöllölapaset pikkuiselle.
  Edelleen sanon ... hus... pois flunssa sinun kimpustasi !!

  VastaaPoista
 2. Kivat vanttuut vauvalle.Tosi onnistuneet

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöt lapaset, ja onnea onnistumisesta:) Kirjoneule on joskus aika kinkkistä.
  Paranemisia.

  VastaaPoista
 4. Kivat lapaset! Minulle on vuosikausia kirjoneule ollut vähän sellainen pakkopulla: jotenkuten onnistunut, mutta tekeminen ollut kaikkea muuta kuin nautinto. Nyt talvella ensimmäisiä kertoja koin myös tuollaisen ahaa-elämyksen ja kirjoneuleet on alkaneet sujua huomattavasti paremmin. Ihana tunne kun tajuaa vihdoinkin oppineensa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat pöllölapaset! Hienot nuo pöllöt on! Mä en vieläkään osaa kirjoneuloa, siksi tyydynkin onteloneuleeseen :D.

  VastaaPoista
 6. Tulipas haokea olo noin pienistä lapasista. Minä odotan josko joskus taas pääsisin itsekkin vielä tuommoisia neulomaan. Lapsenlapsista vaan ei ole vielä tietoakaan.
  Flunssaa pukkaa täälläkin ja ihan samat oireet, kun ei ole kuumetta, niin ei ole vissiin kipeäkään, olo vain on tosi kurja!
  Tsemppiä sinulle, parannellaan olojamme - Irene

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat pöllötumput! Kirjoneule on aika uusi maailma myös mulle, mutta homma helpottui huomattavasti, kun löysin sellaisen sormeen laitettavan härpäkkeen, jolla saa kaks lankaa pysymään erillään ja jollain tapaa se auttaa myös saamaan pois ylikireät tai -löysät kohdat. Aivan huippu vekotin:)

  VastaaPoista
 8. Ihanat :)
  Minulla on sinulle jotain blogissani :)

  VastaaPoista