Pöllöt

Pöllöt

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kello Vallilasta

Pitkään olen miettinyt, että tarvisin kellon tuonne minun "askarteluhuoneeseen", etenkin, kun toisinaan ennen iltavuoroa siellä jotain näpertelen.. Olisi kai ihan fiksua saapua töihinkin ajallaan?! Työnajantaja ei varmaan katso hyvällä, jos sanoisi "anteeksi kun myöhästyin, mutta mulla oli yks virkkuus kesken..." ;) 

Minulla olikin yksi vanha kello, joka oli käyttämättömänä, mutta halusin tietenkin tuunata sen.. mutta se idean puute... Kunnes eräänä kauniina päivänä kaupassa pisti silmään Vallilan servetit, ja ah, niin nätin värisenä.. Siitäpä se ajatus sitten lähti :)

 Kellosta irroitin entisen päällisen, siellä alla oli ihan puhdas vaneri, sen maalasin valkoiseksi, ja sitten decoupage-lakalla kiinnitin tuon servetin. Tähän olen aika tyytyväinen :) Nuo mustat viisarit, ei kyllä ole parhaat mahdolliset, mutta kun ei nyt muutakaan ole, niin saa kelvata :)

Ja kun näitä hommiahan ei ikinä voi jättää vain yhteen tekeleeseen, niin tulipa tehtyä hammasharjoille uusi koti, ja vessaankin vähän väriä :D Tässä on siis lasinen kurkkupurkki saanut uuden elämän! Vähän sattu huono kuvakulma, kun tuli tuo risasin reuna näkyviin, vaan ei kai se yks kolo komiassa haittaa?! :D Tarkotus oli nimittäin ensin, että laitan tuohon reunaan jotain nauhaa tms, että en sitten sitä niin tarkasti tehnyt, mutta enpä sitten laittanutkaan, ja reuna jäi tuommoseksi.... :)


Viikkokin on jo puolessa!! Jee!! Ja tällä viikolla minullakin on viikonloppuvapaa!! Jee!! 


Ihanaista viikon jatkoa kaikille teille ihanaisille lukijoille!!

7 kommenttia:

 1. Tykkään kellostasi, siinä on hitunen ramatiikkaa.

  VastaaPoista
 2. Vaude mikä kello. Mustat viisarit sopii hyvin, tosin näkyvyys ei välttämättä ole kovin hyvä kaukaa, mutta kukapas siitä välittää.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuli...
  Mäkin tuunasin oman kelloni kauan sitten...
  Viisarit oli siinäkin mustat, mutta kun käänsin ne nurin niin ne olikin hopeat, heti näkyivät paremmin.
  Kokeile, jos tausta olisikin hopea tai edes vaaleampi =)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja kaunis kello. Purkki vielä kruunaa ja tekee yhtäläisyyttä.

  Mukavaa aurinkoista viikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Se vie aikaa että tottuu töiden ja kodin yhdistämiseen. Mutta kyllä se alkaa sujua, ja sitten sinulle jää aikaa ja voimia käsitöihinkin.
  Hus, sanon minä flunssalle, ei se saa iskeä sinuun ♥

  VastaaPoista