Pöllöt

Pöllöt

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nätti ku tiskirätti...

Aivan, minäkin päätin testata omatekoista tiskirättiä! Nättiydestä en oo niin varma, mutta testaukseen päätyy tämä joka tapauksessa.
Neulottu tiskirätti, lankana Novitan Bambu ja kakkosen puikot. Vielä en voi kertoa käyttökokemuksia, mutta heti huomenna testaan, kuinkas tämä toimii, vai toimiiko ollenkaan.. Jos toimii, ehkä teen toisen, ja ehkä se on sitten vähän nätimpi :D

Tänään kävin tuolla merellä iltalenkillä! Ja tulin siellä ajatelleeksi, että ompahan vaan mahtavat lenkkeilyolosuhteet täällä meidän nurkilla.. Siitä on kohta kaksi vuotta kun tämä talo ostettiin ja tänne muutettiin :) Tuolla merellä on kyllä käyty sekä kesällä että talvella,  mutta tänään tuli ekaa kertaa lenkkeiltyä siellä.. Hyvin pystyi latu-uria pitkin kävelemään, ja kun aurinko paistoi niin komeasti, ja uteliasuus oli kova, niin tuli aina käveltyä "vielä tuon poukaman (?) luokse" ja tuntihan siellä vierähti! :) Kyllä onnistuttiin löytämään meidän oma koti mahtavasta paikasta!!!!!!!! :) Ja lenkin päälle sitten vielä SAUNA, niin mikäs sen mukavampaa!!

Se pitkään haaveiltu virkkaushommeli on valmis, paitsi että, minusta tuntuu että se kaipaisi vielä JOTAIN! Ehkä keksin siihen vielä jotain kivaa koristusta tai jotain.. Ja ehkä sitten saan sen esiteltyä teillekin :) Mutta tällä hetkellä koukulle ilmaantui töitä toisenlaisen projektin muodossa.. Tämän projektin nimi voisi olla vaikka " Kovasti Kevättä Odotellaan" ;) Tästä lisää myöhemmin :)


Leppoisaa sunnuntaita kaikille teille, jotka blogiini eksyitte!!! 
Ja kiitos teille, jotka jaksatte kirjoitella aina mukavia kommentteja!!!! <3 <3 <3 

5 kommenttia:

 1. Uskon että teet lisää noita rättejä. Ihan hyvä tuo on, jos tekee liian kauniin, ei sitä raaski käyttää :)
  Minua jännittää , että mikä se sun virkkaushommeli on !!
  Laita nyt pian näkyviin :D

  Mukavaa sunnuntaipäivää, nauti ja lenkkeile ♥

  VastaaPoista
 2. Nuo tiskirätit on todella käytännöllisiä, minäkin uskon, että pian virkkaat niitä lisääkin.
  Myös minä asun meren rannalla eikä mikään ole niin ihanaa kuin käydä meren jäällä lenkkeilemässä, varsinkin näin keväällä.

  VastaaPoista
 3. Itsetehdyt tiskirätit on tosi hyviä käytössä; itse en ole muuta käyttänytkään yli 4 vuoteen. Mielestäni parhaat puolensa rätti kyllä näyttää vasta muutaman pesun jälkeen.  VastaaPoista
 4. Oikein nätti, tuo rätti. Olen ihastunut noihin bambusiin, ovat käytössä tosi hyviä.

  Mukavia rojekteja siulle:)

  VastaaPoista
 5. Vai oli telläpäin noin ihanaa eilen, meille ropsaisi lunta!
  Hyviä kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista