Pöllöt

Pöllöt

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Muuta ajateltavaa...

Tänään on ollut "piinapäivä" ja olen tarvinnut muuta ajateltavaa... Eli shoppailua ;) Mutta siitä myöhemmin, ensin vähän synttärihulinoita :)

Viime sunnuntaina oli siis Pojan 4w synttäribileet!!!! Ja sinne piti tietysti tehdä leipomuksia! 
Perinteisen synttärikakun halusin korvata jollain muulla... Muutaman vuoden takainen äitienpäivätäytekakkuyliannostus vaikuttaa vieläkin.. Pohdiskelin juustokakun ja kääretortun väliltä!! Päädyin kääretorttuun!!! Ja tässäpä tulos:

Mato-lepakko-suklaa-mango-suklaa-kerma-kääretorttu
Kääretorttupohja on suklainen, välissä mangotuorejuustoa ja kermaa :) Päällä irtokarkkimatoja ja -lepakoita! Minä tykkäsin tästä "kakusta", oli sopivan makea ja raikas!!! Nami!

Toinen leipomus oli sitten triplasuklaamuffinsit
Muffinssitaikinassa leivontakaakaota (reilusti) ja suklaarouhetta! Kuorrutteessa Philadelphia Maraboutuorejuustoa ja kermaa!!! NAMI! Kuorutteeseen idean sain täältä leivontamestareiden blogista: TeeSeItse-Siskot!!! Mun inspiraation lähde!!! Kiitos tytöille!!!


Ja tämä piinapäivä... Syy siihen oli se, että tänään jätin Pojat "oikeasti" päiväkotiin hoitoon! Ja varsinkin nuorimmaisen osalta se aiheutti jännitystä, hirvitystä, ikävää ja monenlaisia muita tunteita.. Alkuviikon olen siis kulkenut Poikien kanssa siellä päiväkodilla tutustumassa muutamia tunteja kerrallaan, ja tänään oli se eka tositestin paikka (äidille)! Ja kaikki oli mennyt NIIIIN loistavasti! Poikahan pärjää kyllä, kun niin reipas on! Ja Vauvaakin kehuttiin "vanhaksi tekijäksi"! Hyvillä mielin voi siis ENSI VIIKOLLA mennä TÖIHIN, kun tietää että Pojat on "hyvässä tallessa"! :) 

Minä siis shoppailin saadakseni muuta ajateltavaa :) Ja kivoja juttuja löysinkin! Jopa itsellekin! Ehkä yksi parhaista oli uudet ihanan tummanpinkit TENNARIT! Kävin myös kirpparilla, ja sieltäkin tein, ihme kyllä, upeita löytöjä! Vauvalle kumpparit 2€, VILLAPUKU 3€!!!!, yökkäriä... Pojalle Martti-auto ja tietsikkapeli, ja ITSELLE pari paitaa!!!!! Loppujen lopuksi jäi siis hyvä mieli tästä päivästä! 

Eikä siinä vielä kaikki!!! Mies oli töistä napannut mukaan kaappeja, jotka olisi muuten mennyt kaatikselle.. Nyt siis tuolla minun "askartelu"huoneessa on ruhtinaallisesti lisää kaappitilaa, ja saan kaiken "romun" pois näkösältä!!



Mukavaa viikonloppua kaikille!!!! 

Koitan ehtiä lukemaan teidän blogikirjoituksia viikonlopun aikana!!! Lukeminen on nyt jäänyt vähemmälle, kun olen siellä päiväkodin lattialla viettänyt aikaa :) Se on yllättävän rankaa, äidillekin ;)


4 kommenttia:

  1. Herkullisen kuuloinen kakku! Itsekin tykkään enemmän muista kuin täytekakuista :). Mulla vielä armon aikaa töihin menoon, mutta muistan noi fiilikset kun esikoinen meni tarhaan... No kyllä ne lapset vaan aina tuntuu pärjäävän :).

    VastaaPoista
  2. Noniin... Makaan nyt sängyssä nälkäisenä, ei ois pitänyt avata tätä blogia nukkumaan mennessä! Tosi hyvän näköisiä.

    VastaaPoista
  3. Upean herkullisen näköisiä leivonnaisia :))

    Vai on se "kesäloma" nyt loppu. Muistan kokemuksesta että äidille se on vaikeampaa jättää lapset hoitoon, lapset tottuu nopsaan.
    Hyvä että sait shoppailukierroksella vähän muuta ajateltavaa !

    Nauti nyt viikonlopusta, kyllä kaikki ensi viikolla hyvin menee ♥

    VastaaPoista
  4. Nam mitä herkkuja.

    Toisten lapsia hoitaneena, olen monta,monta äitiä lohduttanut, jotta mene vaan töihin. lapsi pärjää.
    Halaus siullekkin ja oikein mukavia tulevia työpäiviä.

    VastaaPoista