Pöllöt

Pöllöt

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Mamman Pojalle lämmikettä varpaisiin

Ensimmäiset Vauvalle kutomani villasukat käy pieneksi, joten oli aika tehdä uudet, ja ompahan sitten hoitoon varasukat.. Tällä kertaa lankana oli Puroa, eli sukista tuli paksummat ja lämpimämmät kuin ne Dropsin Fabelista tehdyt. Tämmöisiä pikkuisia juttuja on kiva aina tehdä :) Pojallekin oli tarkoitus tehdä, mutta hän sai synttärilahjaksi villasukat, joten turhaapa minä enää alan uusia tekemään! :)Kivasti nuo värit menee tuolleen lähes "peilikuvana" ja ihan suunnittelematta :) Taas täytyy todeta että tälläiset moniväriset langat on kyllä huippuja! :) Puikkoina käytin niinkun ohuita kuin 2,5, koska en halunnut "lörppäsukkia" vaan sellaiset napakat.. Kai minun käsiala on sitten löysää, kun ohjeen mukaisilla puikoilla tulee sellaista löysempää... Täytyy vaan nyt muistaa, että ei laita pesukoneeseen näitä sukkia.. ;)


Rentoa lauantaita lukijoille!!!!

8 kommenttia:

 1. Noissa ei pikkusen varpaita palele. kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Voi kun söspöset ja nuo pikku jalat ne on niin ihanat !
  Mukavaa sunnuntaita..... äläkä huolehdi etukäteen huomisesta ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Pikkuisille on ihana neuloa. Minä saan kohta alkaa neuloa pieniä goottivaatteita, sillä kaverini saa lapsen kesällä :)

  VastaaPoista
 4. Hassua kun värit meni just noinkin tarkasti peilikuvana :)
  Ihanan suloiset.

  VastaaPoista
 5. Noi on söpöt ja hauska sattuma tuo värijuttu, toimii!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinnolla odotan, miten sukat toimivat käytössä. Olen itse arastellut sukkien neulomista purosta, jotenkin ajattelen, ettei ne sukat käyttöä kestäisi, joten kerrohan kokemuksia.

  Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 7. Ihanan väriset, mä olen monta kertaa meinanu tuota Fabelia ostaa nyt varmaan täytyy =)

  VastaaPoista