Pöllöt

Pöllöt

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ihanaa naisten päivää kaikille!!!

Pienen blogihiljaisuuden syy on ollut se, että päätimme Poikien kanssa tehdä perinteisen kesälomareissun Mummolaan!! :) Siellä oltiin pari yötä, myös Veljen lapset olivat Mummoloimassa!!! Huh huh, sitä menoa ja meininkiä!! :)

Eilen tultiin kotiin, ja vietettiin Pojan synttäreiden eka osa! Miehen vanhemmat ja sisarukset kävivät jo vähän etuajassa juhlimassa!!! :)

Ja saatiinhan me taas kerran ne ihanat "kesätytöt" tänne meille lapsia leikittämään!!! (Miehen siskoilla siis hiihtoloma) Ihan outo olo, kun on saanut rauhassa tehdä nuita kotihommia, ja kaupassa käyntikin meni ilman hien valutusta, kun pukijoita ja kauppakassien kantajia oli pari lisää :) Ihanata!!

Ja naisten päivän kunniaksi pidettiin porkkanalättykestit!! (Ja himo porkkanalättyihin syntyi, kun eräs mestarillinen ruuallaleikkijä oli tehnyt porkkanalättyjä)


Ja pakkohan se oli sieltä kauppareissulta ostaa vähän kukkasiakin!!! :)


Mukavata viikonloppua kaikille!!!

Meillä sunnuntaina tiedossa synttärihulinaa, pitäisi alkaa siivoamaan ja leipomaan niitä varten!!! :)

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää Naistenpäivää Sinullekin ja upeita kukkia ostit :)

  VastaaPoista
 2. Oih, kiitos kehuista! Ihan tulee tippa linssiin, onneksi naistenpäivänä saa vähän herkistelläkin :). Ihanaa naistenpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti naistenpäiväsi oli kiva! Noi porkkanaletut vaikuttivat niin hyviltä, että ehkä vielä kokeilen.

  Nuo verhot ja tyynyt ovat ihan mielettömän hienoa kangasta. Vähän tollanen retromeininki, mutta ei sitten kuitenkaan, ihana piristysruiske ja juuri sopiva tähän vuodenaikaan, kun kaikki alkaa heräiemään. Kauniit!

  VastaaPoista