Pöllöt

Pöllöt

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kesätaivas

Maaliskuun synttäribuumi on varma merkki siitä että kevät lähestyy! On kaverin lapsen synttärit, kummipojan synttärit ja oman pojan synttärit (eskari-ikä saavutettu, HUI)! Juhlahumua siis! 

Nyt kun katsoo tuonne taivaalle sopivassa kulmassa, se näyttää ihan KESÄTAIVAALTA! 


Lähestyvä kevät on  aloittanut valloituksensa sisätiloista:Löysin tuollaisen valkoisen perhoskoristetun häkin, ja laitoin sinne narsissit kasvamaan! IHANA!

Meidän yksi kaapinpäällinen oli tämännäköinen.. Oli jo ehkä aika laittaa ledikynttilät kaappiin..


Ja nyt se näyttää tältä!
Ikeasta ostettu lamppu, joka nyt pääsee toivottavasti enempi käyttöön, aikaisemmin se oli sellaisessa paikassa, että ei uskaltanut laittaa johtoa seinään, kun Pojat olisi taatusti vetänyt lampun alas.. Jos se nyt tuossa pysyis...  Viirivehkaparka siinä koittaa kasvaa.... vähän on ollut jo pitempään kitukasvuinen.. Jospa se siitä joskus alkaisi rehottaa.. tai sitten ei.. tuntien mun sisäkasvikasvatustaidot.. :D


Häkkinarsissien parina oli tähtilaatikko, jossa oli kynttilöitä punaisen eri sävyissä. Jotenki se minusta oli liian jouluisen oloinen, joten päätin päivittää laatikon kynttilät vähän värikäämmiksi! Tykkään! 
Jämälankakäsitöiden teko on vauhdissa.. Taas tuli ostettua lisää uusia lankoja, vaikka lupasin etten osta... Siispä jämälankahommissa pitää viettää vielä tovi jos toinenkin, että pysyy balanssi kohillaan! :D :D Jämälankatöistä kuvia toisella kertaa!!!


Mahdollisesta tulevasta takatalvesta huolimatta kaikille oikein värikästä kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti