Pöllöt

Pöllöt

torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukku 4 ja neulomuksia

 Luukku 4TeeSeItse-Siskojen Sanna on tehnyt hienoja onteloneuleita. Niistä minäkin sain kipinän kokeilla, josko se minäkin osaisin. Kaikki netissä olevat ohjeet oli aika hankalia tälläiselle joka on onneton lukemaan sanallisia ohjeita... Mutta kaikesta huolimatta päätin yrittää. Aloitin sitten lapasten neulomisen, ja valitisin siihen kirjottavan kuvan... Olisi ehkä kannattanut valita helpompi kuva lapasiin, mutta näillä mennään... Siinä sitten lapasta neuloessa tuli (luonnollisesti) mieleen mitä kaikkea sitä seuraavaksi voisi sitten tehdä... Ja tuli idea onteloneulepatalapuista... Lapasen edistyessä hitaasti mutta varmasti, joulun taasen lähestyessä joutuisampaan, päätin keskeyttää lapasen neulonnan hetkeksi ja kokeilla niitä patalappusia... Josko niistä vaikka joulupakettiin olisi..... (lapasista esittelyä sitten kun ne joskus toivottavasti valmistuu)

Poikkeuksellisesti tulee kuva päättelemättömästä tuotoksesta, muttaku olin niin innoissani onnistumisesta, että pakko nyt esitellä heti, tässä ja nyt..Onteloneulepatalappu, joka on aina oikein päin! Neulottaessa muodostuu siis molemmat puolet yhtäaikaa! Kätevää! Ja yllättävän helppoa! Netistä löytyy onteloneuleeseen mm. tämmöinen ohje!

Nyt vaan sitten seuraavaa patalappua suunnittelemaan.. Ehkä saan ajoissa valmiiksi pukinkonttiin tarpeeksi näitä omatekosia lahjojakin.. Kaikki ostettavat lahjat on onneksi jo ostettu tovi sitten.. Nyt enää odottelevat paketointia.... Näin joulun alla meitä kaikkia tarkkaillaan... Ja meidän talon tarkkailija näyttää tältä:Istua napottaa silmät ja korvat tarkkana! :D :D***************************************

1 kommentti:

  1. Tuo onteloneule on mielenkiintoista ja sen lopputulos tosi upeaa.
    Tontut liikkuu ja seinällä kiikkuu
    olkaa lapset kiltisti :)

    VastaaPoista