Pöllöt

Pöllöt

tiistai 11. marraskuuta 2014

Vanhasta uutta, keskeneräinen valmiiksi

Kosotäti kirjotteli taannoin keskeneräiseksi jääneistä käsitöistä, ja siinä samalla haastoi muita mukaan saamaan keskeneräiset valmiiksi. Silloin heti minulla tuli mieleen, mikä kekseneräisyys on valmiiksi saatava.. No ennen kuin se valmistui, tuli tehtyä muutama muu juttu ensin, mutta NYT se on valmis! Ja tässä teille tarina siitä, kuinka vanhasta tuli uutta ja keskeneräisestä valmista!

Idea sai alkunsa, kun keväällä joskus luin anoppilassa Avotakka-lehteä, ja näin siinä kuvan:

Ajattelin, että tuollainen punoskori olisi kiva tehdä. Ja siinä sitten muistinkin, että olin jemmannut jotain, mikä olisi oikein kelpo pohjakehikoksi...


Vanha lamppu.. Tämä ei oikein ollut minun tyyliäni, joten veljeni irroitti tämän, ja vaihtoi uuden lampun tilalle.. Minähän en tietenkään silloin tätä lamppua roskiin heittänyt, vaan jemmasin.. "tätähän voi vaikka joskus tarvita,,,"


Tästä se punominen sitten lähti... Kaupasta ostettua trikookudetta käytin tässä. Tämä oli semmoista kiva "aivot narikkaan" -työtä.. Monesti ennen iltavuoroon lähtöä, menin helteiselle takapihalla tätä punomaan.. No kesän aikana ei vielä valmista tullut, mutta lopulta kuitenkin..Vielä tämä ei ole korina paikkaansa löytänyt, mutta muuten se on kyllä ollut ihan tarpeellinen:


Jalkatukena...


...Ja läppäripöytänä, kun tässä vieras/askarteluhuoneen sohvalla/sängyllä olen koneella ollut. :D"Älä heitä mitään pois -Purppis" toivottaa kaikille idearikasta viikon jatkoa!


3 kommenttia:

  1. Mahtavaa!! hienoa että tartuit haasteeseen ja teit tuon upean korin valmiiksi. Ihana idea tehdä lampusta kori.

    VastaaPoista
  2. Aivan upea! Katsoin heti että ihana hedelmäkori :D (Kenties siksi että tuo nykyinen hedelmälautanen on liian pieni, mutta kuka käskee laittaa kaikki samalle lautaselle.) Mutta kankaiseen en raskisi hedelmiä laittaa, ehkä lapasia tai villasukkia säilöisin tuohon. Pitäisikin tulla ihastelemaan sun askarteluhuonetta tässä joku kerta :) Näyttää viihtyisältä :) t.Ninsku

    VastaaPoista
  3. Noin tuleekin varmaan tukeva kori.

    VastaaPoista