Pöllöt

Pöllöt

tiistai 16. kesäkuuta 2015

"KESÄ"kassit

Vaikka kesästä ei ole juuri tietoa täällä meillä päin, niin kesäkasseja on kyllä syntynyt.. 

Joku viikko sitten valmistui lasten vanhoista farkuista koottu laukku:Nyt kun olen kutakuinkin oppinut saamaan vetoketjut lähes tulkoon siististi, päänvaivaa tuottaa kantohihnat.... Pitäisi ehkä siinä suunnitteluvaiheessa jo päättää hihnat, mutta eiii... minä teen muun laukun valmiiksi ja sitten koitan soveltaa jotkut kutakuinkin järkevät hihnat... Farkkulaukkuun päädyin laittamaan hihnat trikookuteesta, eli tuossa on neljä kudepätkää vierekkäin... Nuo kiinnitysklenksut otin rikkinäisestä käsilaukun hihnasta! Eli kierrätystä koko laukku! Vanhat farkut, vuorina kirppiskangas, vetoketjut ja langat kirpparilta.. Niin, no tuo trikookude on kyllä kaupasta, mutta oli tosi edullista, lähes kirpparihintaa :)


Toisen laukun tein eilen sadepäivän iloksi:Pitkään olen pohtinut mihin näitä muumiverhokankaan jämiä käyttäisin, kun omat Pojat on tuon Muumi-iän jo ohittaneet.. Eilen oli Nuorimman Pojan kanssa alkamassa päikkäreille, ja silloin se ajatus iski! KESÄKASSI! Tämä kangas on kanssa kirppislöytöjä, ja vuorikin tässä on joku iänikuinen vauvan lakana :D Kantohihna tuotti tässäkin päänvaivaa, mutta sain sen kutakuinkin suht koht siististi istumaan.. 

Nyt kun vaan tulis se kesä....


Mukavaa Juhannusviikon jatkoa kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Ihanat kesäkassit, tuo farkuista tehty on aivan mahtava, ei tosin muumissakaan mitään vikaa ole, mutta kun mie en vaan ole koskaan tykännyt muumeista :)
    Oikein mukavaa juhannusta siulle ja perheellesi

    VastaaPoista