Pöllöt

Pöllöt

lauantai 28. helmikuuta 2015

Siivouspäivän satoa

"Siivoaminen on turhaa työtä!"

Tai ainakaan meidän perheessä ei siivoustyön tulos kovin kauaa näy.. Ehkä muillakin lapsiperheissä samaa "vikaa"..onko...onhan..? :D

No, pakko se on kuitenkin myöntää, että kyllä siitä siivouksesta jotain hyötyäkin kuitenkin on.. Minä olen tässä viimeviikkoina siivoillut ja järjestellyt tätä meidän (minun) vierashuonetta (askartelu/käsityöhuonetta) aina kun on ollut sopivasti aikaa ja tilaisuuksia... Tämä huone on sellainen, että se niin huomaamatta muuttuu yhdeksi törkyläjäksi... 

Kauan sitten unohtuneet kangaspussukat kävin läpi, ja voi mitä kaikkea ihania kankaita löysinkään! 

Yksi kangaslöytö pääsi tänään työn alle:

Meillähän oli siis keittiössä vielä ne vaakatasotonttuverhot... Entinen verho on kyllä jo vaikka kuin kauan keittiön tason nurkalla odotellut, että se pääsisi ikkunaan.. 


Mutta ei sinne tietään löytänyt... Koskapa minä ajattelin, että voisi ehkä olla aika vaihtaa kuosia.. Vaikka tosi paljon tuosta entisestä tykkäänkin... Ja siksipä se on aikaa vienytkin, kun ei ole oikein parempaa vaihtoehtoa löytynyt... Kunnes pengoin sitä kangaspussia... Ei tämä uuden verhon kuosi kyllä ihan sellainen täys kymppi ole, tuon kellertävän pohjavärin takia.. Mutta työn alle pääsi kuitenkin, kun tuli se vimma, että pakko-nyt-heti saada vaihdettua ne verhot!

Kangasta oli suht reilusti,
joten tämä minun valtakuntani (siis tämä vieras/askartelu/käsityöhuone) sai myös osansa!


Nuistakin vanhoista verhoista tykkään kyllä, mutta oli kyllä aika jo vaihtaa. Ja nuo entiset kun olivat niin pitkät, niin tahtoivat olla välillä vähän haitolla... Ja jotenki näyttää tämä huonekin vähän isommalta, kun tuli kappamallinen verho. Tuo ruskea puinen "säleverho" oli meillä aikoinaan tuolla olkkarissa.. Ja nyt Miehen avustuksella pääsi taas käyttöön. Tämä ikkuna on tuonne etupihalle ja tielle päin, niin tykkään että on näkösuojaa, ettei naapurit ihan kaikkia minun hullutuksia pääse ihmettelemään :D Pikkusenhan tuo verho jäi lyhyeksi, mutta ei se nyt ole niin millin päälle! Niin, ja tämä kangas on siis kirpparilta hommatusta kangaspussista... Ja on ollut muuten jonkun pussilakana!!! :D :D :D Todellista kierrätystä!

Siivouspäivän tulosta on myös tässä:Kaappia siivotessa löysin pussin, jossa oli tuollaisin pieniä lankarullia. Lanka oli jo mennyt heppoiseksi, että ei näistä oikeaan käyttöön oisi enää ollut... Mutta kun ei roskiinkaan raskinut nakata, kun olivat jotenkin sulosia kuitenkin (voiko lankarullat olla suloisia?!)... Ja kas niin, lankarullat päätyivät lasiseen fetajuustopurkkiin ja saivat tekogerberat kaverikseen! Aina välillä kun käy purkkia vähän heiluttamassa, niin saa taas vähän erinnäköistä koristusta, kun värikkäät rullat vaihtavat paikkaa! :)


Se alkaa helmikuu olla pulkassa... Jännä nähdä mitä maaliskuu tuo tullessaan!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti