Pöllöt

Pöllöt

perjantai 27. syyskuuta 2013

Korttiläjä

Tekkeillä ois Pikku.Ukolle lapaset, vain toinen peukku puuttuu enää, mutta ei saa aikaiseksi tehdä sitä pienen pientä peukkua.... Varmaan joku viiden minsan homma.. Mutta ei... Jotain oli kuitenki saatava valmiiksi.. Siispä korttitehdas käyntiin. Ja korttien teosta innostuinkin sen verran, että meni yömyöhäseen, enneku malttoi mennä nukkumaan :D 

On kyllä samantyylisiä kortteja nämä, mitä on ollu edellisinä vuosinaki, mutta pakko saada nuo entiset tarvikkeet käytettyä, ennenku ostelee kauheesti uusia.. Salaa toivon muuten sitä Tiimarin konkurssialea, vaikka eihän sitä  sais toivoa, kunnioittaaksemme Tiimarin työntekijöiden toivetta.... (Mutta on varmaan Tiimareissa käyny melkonen vilske näinä viikkoina?!) Noo, joka tapauksessa tässä ois tämän kertaset korttiräpöstykset...Tuo yks kuva, ei hallunnu sitte millään kääntyä oikein päin... Olkoon siis vaikka niskajumppana lukijoille ;)

Näissä on siis käytetty erilaisia askartelupapereita, tarroja, leimoja ja Dymoa, ja tuo isoin tonttu tuolla on serveristä.. 

No jotain siistiäkin esille kuitenkin...
Olen varma että tuosta Pojastani tulee melkoisen taitava taiteilija.. 
Tässä hänen tämän hetkiset suosikkinsa:

Spiderman ja Anakin Skywalker


Mutta Pannukakku tuoksuu jo siihen malliin, että lienee aika ottaa se pois uunista... :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Hienoa, olet ainakin ajoissa. Jouluisiakin kortteja jo tehtynä.
    Upeat piirustukset pojalla, taiteilijan ainesta tosiaan.

    VastaaPoista