Pöllöt

Pöllöt

torstai 30. toukokuuta 2013

Kesäkukkia!

Olen minä sentään JOTAIN saanut aikaiseksi, KESÄKUKKIA <3 
 Tämän idean olen napannut Pinterestistä, ei kyllä yhtä hieno kuin siellä, mutta ompahan kuitenkin :)Ja sitten kysymys: Osaako joku sanoa MIKÄ tämä puu(?) on?
Minustä tämä näyttää pajulta, mutta ei tähän mitään pajunkissoja kyllä tullut.. Kasvaa kohtuu nopsaa... Haluaisin tästä ehkä eroon, mutta en ole vielä uskaltanut ryhtyä toimenpiteisiin, jos tämä sattuukin olevaan jokin "arvokkaampi" kasvi... Olen ikuisesti kiitollinen jos joku osaa auttaa!!!!!

Ja vielä loppuun pyykkien ripustamisen virallinen valvoja:Sunnuntaina vietetään Vauvan synttärijuhlia, ja sitä varten ois yhtä ja toista tekemistä.. Mutta miten sitä malttaa sisällä tehdä yhtään mitään (varsinkaan siivota) kun kesä on pihalla mahtavimmillaan.. Suomen kesästä kun ei koskaan tiedä, niin minulla ainakin on koko ajan pelko, että seuraavat ihanat kelit on vasta ens kesänä.. Ja siksi olenkin koittanut nauttia tuosta lämmöstä pihalla mahdollisimman paljon... No, onneksi sunnuntaihin on vielä aikaa.. :)


Aurinkoista ja lämpöistä viikon jatkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. vau noi kalleellaan olevat ruukut on ihan mahtava idea! Miten ne oikein pysyy?? Mulla kanssa pelko, että tän kesän hyvät säät on tässä. Ei meinaa malttaa olla ollenkaan sisällä ja ei sitten käsitöitäkään valmistu.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kesäkukkia. Kyllä nuo kukat sen tuovat. Tykkään pöntöistäsi, minullakin niitä on kaksi ihan ruosteista ja yksi hyvä.

  En tunne tuota kasvia, toivottavasti joku muu on fiksumpi :)

  Mukavaa kesää sinullekin ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno ruukkupino, vaude. Samaa mietin minäkin, miten ne mahtaa pysyä pystyssä.

  Valitettavasti minäkään en tunne kasvia :(

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus, sä olet toteuttanu tuon kerros ruukku systeemin, aivan upea =)

  VastaaPoista