Pöllöt

Pöllöt

maanantai 29. lokakuuta 2012

Täällä on blogini uusi koti

No niin, kokeillaanpas kuinka tämä Bloggerin käyttö sitten sujuu :) Siirryin siis Vuodatuksesta tänne, kaiketi jossain välissä sitten siirtelen ainakin omasta mielestä hienoimpien tekeleiden kuvia tännekin, mutta löytyväthän ne sieltä Vuodatuksestakin.. Aloitetaan nyt sitten sillä, minkä sain tänään valmiiksi; Vauvan villasukat! Tämän syksyn/talven ensimmäisiä sukkia kun tein, ja olin kantapään kohdalla menossa, tuli tunne, että meneeköhän tämä näin "oikea oppisesti".. No jatkoin kuitenkin sillä "musta tuntuu" menetelmällä.. En enää viittinyt äitillekään soittaa :D Kyllähän siitä kantapää tuli omallakin tyylillä, mutta vähän oudolta se näytti :)

 Nyt siis päätin etsiä oikein ohjeen, jonka mukaan voisin sukat tehdä. Ohje löytyi Dropsin sivuilta ja minulla olikin sopivaa lankaa ja oikean kokoiset puikotkin!! Eli ei muuta kuin kutomaan!!


Lanka Dropsin Fabel.

Ensimmäistä sukka tehdessä tuo sinisen jälkeen tuleva oranssi raita oli minusta jotenkin raju, mutta kyllä silmä siihenkin tottui :) Päätin siis tehdä KERRANKIN ohjeen mukaan! Mutta se pieni "nuori kapinallinen" heräsi minussa, ja pikkuisen piti lipsua.. En nimittäin laittanut ohjeessa olleita merkki- ja apulankoja! Enkö ole HURJA! Muuten pysyin visusti ohjeessa, vaikka mieli olisi tehnyt muuttaa tuota jalan päällistä osaa.. Mutta sisulla ja sinnillä ja itsekurilla pysyin ohjeessa! (Minulla on siis taipumusta siihen, että en tee oikein mitään täysin ohjeen mukaan, teko hetkellä voi tuntua hyvältä ajatukselta, lopputulos ei välttämättä ole sitten kuitenkaan sitä mitä piti) Ja olen kyllä nyt tyytyväinen tulokseen! :)

Onko kellään kokemusta nuista Dropsin ohjeista, että onko ne pienenpää kokoa?? Kun nuo sukat on kokoa 6/9kk, ja meidän 5kk Vauvan jalkaan ne olivat just eikä melkeen!!

Tosin on tuo meidän Vauva kyllä jo aika iso poika.. 5kk:n ikä kun läheni jäi yömaito kokonaan pois (nyt riittää tutti, kun herää muutaman kerran yössä), 5kk kun tuli täyteen jäi aamunokoset pois! Ja muutenki päiväunien määrä väheni. Ja TÄNÄÄN Vauva 5kk 6pv oppi RYÖMIMÄÄÄÄÄN!!! Minun vauva!!! 

Nyt mukavaa viikonalkua kaikille, minä alan hieman perehtymään tähän bloggeriin... :)8 kommenttia:

 1. Kiva.. ja onnea uudelle blogillesi !

  Voi onko poika jo oppinut ryömimään !
  Niin se aika vaan menee, juuri äsken hän syntyi :)
  Edelleen nuo sukat on kivat, voit olla ylpeä itsestäsi !

  VastaaPoista
 2. En minäkään tee ikinä mitään ohjeen mukaan, vaan aina kaikessa sovellan oman mielen mukaisesti, siis neuloessani. Työssä on oltava tarkka ja huolellinen, mutta vapaa-aikana ei tarvitse toimia direktiivin mukaan! Vauvan taidot karttuvat yllättävän nopeasti, pian et perässä pysy kun hän liikkuu. Onnea uudelle blogille ja erityisesti onnea vauvan uusista taidoista!

  VastaaPoista
 3. Juu täällä ollaan ja seuraillaan =) meinasi itelläki mennä hermot vuodatuksen takkuiluun, mutta enpä ole vielä löytänyt sopivaa blogi paikkaa muualtakaan joka meikäläistä miellyttäisi.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa bloggeriin ja onnea uudelle blogille! Itse aluksi "vierastin" ajatusta bloggeriin siirtymisestä, mutta nyt jo tykkään kovasti. Helppo oli loppujen lopuksi oppia käyttämään.

  Harvoinpa minäkään teen mitään aivan ohjeen mukaan; varsinkin sukkien teossa on ne omat vakiintuneet tavat tehdä kantapää, kavennukset ym. joita sitten käytän valmiisiin ohjeisiinkin.

  VastaaPoista
 5. Kuule... tuolla sinun nimilinkilläsi ei pääse tänne. Tarkistatko missä on vika :)

  VastaaPoista
 6. Jee, nyt onnistuu !
  Ajattelin vaan kertoa,kyllähän minä tänne osaan. Mutta muut :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen miettinyt, että pitäisikö vaihtaa. Saisiko tätä kautta lisää lukijoita, mutta mutta...jotenkin se vaihtamisen työläys ahdistaa.

  VastaaPoista