Pöllöt

Pöllöt

perjantai 9. marraskuuta 2012

Sanokaa Fazer, kun haluatte..

...hyvän kamerapussukan!!!

Etupuoli

Takapuoli

Hyvä noin niinku muuten, mutta vähän meni nuo paperit viksalleen :) Mutta tämä onkin eka versio :) Idean tähän sain kolme tai neljä vuotta sitten Jouluna, kun Miehen Sisko oli tehnyt tällä tyylillä pussukan äidilleen. 

Tässä siis vuorena iänikuinen tyynyliina, niitä kolmen-neljän vuoden takaisia karkkipapereita (kyllä, säilytän lähes kaiken) ja kaavamuovia. Karkkipaperit on spray-liimalla liimattu kankaaseen, ja sitten liimaa lisää ja muovi päälle! Ja sit vaan ompelukone surisemaan. Tästä tuli aika jämäkkä, joten on ommeltu oikealta puolelta nurjan sijaan. Muuten kääntäminen oikein päin ei olisi oikein onnistunut. Läpän kiinnityksessä käytetty jämäpätkää "napinläpikuminauhasta", jota siis käytetään mm. lasten pukujen jalkarenksuina (joo, kyllä, säilytän lähes kaiken!) Ja nappina joskus huutonetin kautta huudetusta askartelutarvikepaketista löytynyt nappi! 

Olen tyytyväinen, kun vihdoin sain aloitettua tämän vuosia vanhan "haaveprojektin"!! Ja eihän se tuohon yhteen pussukkaan jäänyt...


Tämä pussukka on isompi, joten tämän tekeminen onnistui ns. oikeaoppisesti, eli saumat ommeltu nurjalta! Ja vetskari sulkemismekanismina!! Muuten tehty samaan tyyliin kuin edellinen. Tähän mahtuu jo vähän enemmänkin tavaraa!! Ja ei se loppunut vielä tähänkään, vielä yksi pussukan tekele odottelee pääsyä ompelukoneeseen, siitä tulee samaa kokoluokkaa kamerapussukan kanssa. Tälle iltaa en sitä jaksanut enää alkaa ompelemaan, ehkä huomenna sitten.. :)

Etenkin tuohon kamerapussukkaan olen tyytyväinen, että voisi vaikka pukinkonttiin laittaa, mutta harmittaa että meni vähän vinksalleen nuo paprut.. Että saattaa olla, että jää omaan käyttöön... Isompi pussukkakin kuitenkin melkovarmasti menee joulupakettiin! Että tämä joululahjojen tekokin on nyt sitten aloitettu :D


Mukavaa viikonloppua kaikille!!!


P.S. Joo, joulun suurinta herkkuani on Fazerin Sininen, ei ole Joulua ilman sitä :D Syön karkkia vain jouluaaton ja loppiaisen välisenä aikana, joten vuosi pitää aina odotella, että pääsee näiden suklaiden kimppuun, ja onhan se sitten niin hyvää!!!! :)4 kommenttia:

 1. IHANIA !
  Mutta nyt sun on sitten mentävä karkkikauppaan, että saat lisää materiaalia :)

  ps. jaahas... toinen joka jämämateriaalista tekee :)

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea... kuinkas siinä sitten... eihän repeä??
  on kuitenkin niin ohutta toi paperi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on melko tukevaa kaavamuovia päällä, niin ei pitäisi repeillä, ja kestää pienen vesisateenki :)

   Poista