Pöllöt

Pöllöt

tiistai 13. marraskuuta 2012

Joulukortteja

Nyt taisi olla viimeinen satsi kortteja tälle joululle.. Jäi kyllä pieni into tehdä lisää, että josko laajentaisi tuota naapureille jaettavien korttien määrää, tai sitten tekis ens joululle :D Kortit on taas samanlaisia kuin edellisetkin, hyvin yksinkertaisia!Tiimarista löysin nuita tonttutarroja, en mitenkään voinut estää itseäni niitä ostamasta!!! Tälläisiä kortteja on kiva tehdä. Kun on se "luomisen tuska", että on pakko jotain saada tehtyä, näitä saa nopeasti aikaiseksi.. eikä niin helposti jää sitten keskeneräiseksi.. Nyt on sitten jo postitettavat kortitkin saaneet joulumerkin kuoreensa!! Eli tällä kertaa olen mahtavasti aikataulussa!!! Ja nämä loput koitetaan sitten toimittaa henkilökohtaisesti perille! :)

Jospa tuota sais seuraavaksi taas ompelukoneen käyntiin.. vai meniskö sittenkin lanka ja koukku -linjalle... Nooh, katsellaan!!!


Kiitokset lukijoilleni!!! <3 

  

3 kommenttia:

 1. Ihania kortteja, mulla kävi mielessä kanssa tuon tyylisiä muutama tehdä kun näin ihanaa tonttu lahjapaperia kaupassa ja miettisin että siitä leikkelee niitä irti ja sommittelee niistä kortteja, taidan tehdäkkin ja käydä yhen lahjarullan ostaan tässä joku päivä =)

  VastaaPoista
 2. Hyvissä ajoin olet kaikki korttisi saanut valmiiksi, hienoa.
  Ei se lasten kanssa ole niin helppoa, .... toisin on minulla :)

  Helpompaa mennä siihen virkkuulinjalle kuin ottaa ompelukone esiin !!!!

  VastaaPoista
 3. Yritän muistaa laittaa niitä cd-juttuja esiin. Pitää vaan kuvata ne uudelleen, mitä nyt on kotona jäljellä :)

  VastaaPoista