Pöllöt

Pöllöt

maanantai 5. marraskuuta 2012

Mennään siitä, missä aita on matalin -päivä

Sellainen päivä sattuu olemaan tänään.. Laiskottaa vietävästi! Viikonloppu oltiin Mummolassa. Huh, siellä oli taas melkoista vilinää ja vilsketta, kun Veljen perhekin oli siellä! Ehkä se on tuo reissaaminen mikä meinaa pistää ramasemaan!!  

Tänään siis hilluttiin yökkäreissä lähes puoleen päivään (paitsi Vauva, kun sille on kiva pukea vaatteita :D ), "riehuttiin" sängyssä, sen sijaan että oltais lähdetty pihalle.. Lounaaksi pikapikapikaa ranskalaiset uuniin.. Näin meillä tänään!

Ensin mietin, että pitäisikö sitä nyt sitten potea huonoa omaatuntoa?! Tulin kuitenkin sellaisiin aatoksiin, että nämä on sellaisia hetkiä joista pitää nauttia, kun ei niitä ehdi kovin paljoa tulevaisuudessa viettämään!! Ei mene kuin hetki, niin huomaa, että "jaa, sitä on oltu taas jo kuukausitolkulla töissä!" Siispä, me naatiskeltiin ja höpsöteltiin ja kutiteltiin ja naureskeltiin!! Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..

No, nuilla pihan elukoilla ei näytä olevan laiskotteluun aikaa!! Talitintit pomppii ja nokkii ja lentelee minkä ehtivät.. Oravakin tuossa talitinttien seassa välillä pyörähtää.. Mutta on kurjan näköistä, kun lumi suli... Mummolassa sitä satoi lauantain ja sunnuntain aikana melkoinen määrä.. Ja kun tultiin kotiin n. 100km:n päähän, ei lumen lunta..

Olkaapa tarkkana, tontut liikkuu jo!! Tämä kortti vuodelta 2010
 

Laiskottelisko, ja menis Poikien tavoin päikkäreille.. Vai oisko reipas ja tekis vähän kotihommia, että vois sitten "hyvällä omallatunnolla" jatkaa sukkapuikkojen parissa... Kas siinäpä arvoitus :D :D :D

Vähän reippaampaa päivää teille muille!! :)

1 kommentti:

  1. Ihan totta... nauti nyt joka hetkestä. Aika menee ihan liian nopsaan ♥

    VastaaPoista