Pöllöt

Pöllöt

tiistai 20. marraskuuta 2012

Patalappusia

Löysin kivan ohjeen patalappuun Miian käsityövasusta . Ja päätin kokeilla, kun ohjetta helpoksikin nimitettiin. Alku sujui ihan hyvin.. Mutta sitten seuraavat kerrokset, tuntui jotenkin NIIIIN hankalalta.. Mietin, mistä laitan langan kulkemaan jne.. Meinasin jo luovuttaa.. Sitten ajattelin, "jos olen päässyt ylioppilaskirjotuksissa pitkän matikan läpi, ei tämän yhtälön pitäisi niin vaikea olla.." Ja sinnillä jatkoin.. Ensin se lanka kulki työn takapuolella, sitten päätin kokeilla lankaa etupuolella.. Ja niinhän se alkoi lyyti kirjoittamaan.. eiku virkkaamaan!! :) Kannatti jatkaa, ja kokeilla toista tyyliä!! Olen tyytyväinen! Lankoina mysteerikeriä ajalta keppi ja keihäs.. Tässäpä siis minun versio Briketti-patalapusta:

 Ajattelin ensin, että Briketti riittäisi yksinään palapuksi, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että parempi tehdä takapuoli, niin ei kukaan ainakaa pahasti polta sormiaan (ja saan alun ruman räpöstyksen rumemmalta puolelta piiloon!) Siispä tekemään toista. Tähän lappuun idean olin nähnyt joskus jossain, mutta en siihen vartavasten mitään ohjetta katsonut, vaan tein "omasta päästä". Ensin tosin tein "puolikasta kuvioa", kun sen huomasin, mietin puranko, vai jatkanko.. No purin, ja aloitin alusta "kokonaisella kuviolla"! Tässä sitten "Aalto-patalappu":   
                                      Tässä myös käytetty samaisia jämälankoja. Tästä ei sitten kuitenkaan tullut Briketin takapuolta. Ajattelin, että oisko tuossa liikaa, jos migreenistä kärsivälle patalappu päätyy.. Siispä tein molemmilla ihan omat takapuolet, yksiväriset, pylväillä virkattuna :) Eilen illalla härässä kuvasin, niin siksi värit vähän vääränlaisia nuissa!! Nämä vielä vaativat hieman "muotoilua" höyryllä, ja sitten ovat valmiit pukinkonttiin!!! Minkähän tekstinmuotoiluasetuksen tulin tähän laittaneeksi, kun ei usko mitään tämä!! Teksti pomppii minne sattuu..        Mukavaa viikon jatkoa kaikille.. Jospa seuraavalla kerralla tekstikin pysyisi aisoissa :D      
    

5 kommenttia:

 1. Hyvä kun et luovutanu, ois jääny tosi kauniit patalapput tekemättä:)

  VastaaPoista
 2. Niistä tuli oikein kauniita !
  Hyvä että et jättänyt kesken. Luulen että sinulta syntyy noita vielä lisääkin :)

  VastaaPoista
 3. Pirteitä patalappuja, Pitääkin laittaa ohje muistiin

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköisiä patalappuja, hyvä, että et luovuttanut!

  VastaaPoista