Pöllöt

Pöllöt

perjantai 8. helmikuuta 2013

Viikon kuulumiset

Taas on ollut hieman blogitaukoa... Se viime perjantainen tyttöjen ilta on kertakaikkiaan mahtava!!! Ruoka, juoma ja seura oli kyllä erinomaista. Ja olipa ihan hassua, kun sai nukkua hilhaisuudessa!! Aamullakin kun heräs, ei kuulunut mitään kolinoita, kitinöitä, huutoja.. Olipa se mahtavaa!!!

Miehellä alkoi talviloma, joten maanantaina sitten suunnattiinkin Mummoloimaan! Nämä kuvatukset ovat sieltä suunnalta! 

Minä uskaltauduin jopa käymään luistelemassa monen vuoden tauon jälkeen!! Enkä edes kaatunut.. Joskus silloin aikoinaan meillä oli aina koulun kentällä kovat pelit kylän lasten ja "ukkojen" kanssa!! Voi niitä aikoja... :) 
Nämä ylläolevat kuvat on otettu Mummolan lähellä olevalta lammelta ja matkalta sinne!! Oispa jo kesä, niin pääsis poikien kanssa tuonne räpiköimään ja saunomaan rantasaunaan!!!

Keskiviikkona kotiuduttiin Mummolasta ja eilen sitten käytiin reissu Haaparannassa ja Kemissä. Haaparannassa ohjelmassa oli luonnollisestikin IKEA :) Yllättävän vähän saatiin rahaa sinne tuhlattua.. Varmaan tuo Poikien ja Miehen läsnäolo hidasti sitä kovinta shoppailuintoa! 

Ja Kemissä tietysti käytiin Lumilinnassa. Ennakkoon oli tiedossa, että linnassa on fantasiamaailma teemana, ja piti olla peikkoja, lohikäärmeita ja keijuja.. Eli aivan kuin meidän Pojalle tehty... Jotenkin oli kuitenkin pettymys, vaikka kaikki veistokset oli todella upeita.. Mutta eihän tuo meidän villikko mitään patsaita kauaa katsele.. Minä jotenkin ajattelin, että niitä peikkoja ja muita hiippailee siellä linnassa, mutta ei.. ihan olivat jäätyneet paikoilleen.. No oli siellä muutama mahtava mäki, joista Poika innoissaan laski!!! Pienestä pettymyksestä huolimatta oli kuitenkin mukava reissu!! Nyt sitten vietellään tämä Miehen loppuloma rauhallisissa merkeissä kotona (siivoten ;) ) Ja sanomattakin lienee selvä, että en ole saanut mitään käsillä tehtävää aikaiseksi!! :)

Tämä oli minun suosikki linnan patsaista

Elikkäs teidän toistenkin blogit on nyt jäänyt kyllä lukematta, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta minä kyllä lueskelen ne läpi, kunhan tässä ehdin :) :)


Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!!!


2 kommenttia:

  1. Teidän perheellä onkin ollut mukava viikkoa.
    Ihmettelinkin mihin olet kadonnut, luulin sinun sairastuneen.
    Ikea on sellainen paikka, ettei sinne voi miehen kanssa lähteä, ei niitä siellä huvita olla. Ainakaan meidän kaksilahkeista :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

    VastaaPoista