Pöllöt

Pöllöt

tiistai 12. helmikuuta 2013

Arvontaonnea ja kevättä

Arvontaonni suosi minua tässä jonkin aika sitten (taas)! Poppanan Virkkuuskoukku -blogissa oli arvonta ja MINÄ sain upeat patalaput!!! Ne ovat oikeasti todella upeat ja söpön kortinkin sain paketin mukana!

Pitäisi itselläkin järjestää joku arvonta tässä lähitulevaisuudessa, kun ne on aina niin mukavan jännittäviä.. :)


Ja hieman kevättä laitoin jo meidänkin kotiin.. Viime viikolla siivotessa mietin, että laitanko tuon jouluksi ostamani vadin jo pois (ei siinä siis enää joulukoristeita ollu, pelkkä vati vain), mutta en halunnut sitä kaapin kätköihin piilottaa, joten laitoin sitten kukkakedon siihen päälle!! Ja koska vielä on pimeitä iltoja laitoin myös vähän valoja sekaan.. Ne ei kyllä kuvassa näy, kun salaman kanssa on kuvattu... Mutta tässä on yhdet minun lempparikukista, gerbera ja auringonkukka!

Pojilla oli eilen mukava päivä, kun Ukki ja Eno tulivat "lapsenlikoiksi"! Minulla oli siis eilen se ensimmäinen työhaastattelu! Huh, kylläpäs ne kysymykset siellä on aina niin vaikeita! No, mutta valmistautumiseen nähden ihan kivasti meni, ja maanantaina kuulee, miten kävi! Ja vaikkei nyt paikkaa saiskaan, niin olihan tämä hyvä harjoitus sitä tulevaa haastattelua varten! :) 


Kiitokset kaikille teille, jotka käytte blogiani lukemassa! Ja erityiskiitos heille, jotka jaksavat myös kommentoida!!! Pari uutta lukijaakin on liittynyt joukkoon mukaan! Kiitos!!!!!

5 kommenttia:

 1. Kauniit patalaput olet voittanut,Onnea vain työhaastatteluun.

  VastaaPoista
 2. Ihanat patalaput olet saanut. Ja kaunis tuo kukkalautanen myös.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on jotakin sinulle.

  VastaaPoista
 4. Halusin vain kertoa, että vierailin blogissasi!
  Hiihtolomaa odotellen...
  -Irene-

  VastaaPoista
 5. Kiitti tunnustuksesta!
  Täytyy keskittyä siihen joku päivä =)
  Ja onnea kovasti voitosta!
  Olisi kyllä kiva jos pitäisit jonkinlaisen arvonnan/kisan...
  Mäkin oon miettinyt ihan samaa, kun ne on niin kivoja muidenkin blogeissa =)
  Nyt vaan ideoimaan minkälainen se olisi!

  VastaaPoista