Pöllöt

Pöllöt

perjantai 22. helmikuuta 2013

Ei pöllömpi laukku

Joku aika sitten ostamani Puro-langat houkuttelivat minua.. Mietin mitä niistä keksisin... Ja tuli mieleen laukku... Huovutettuna... Tässäkin hommassa piti tietysti alottaa ja purkaa monta kertaa, ennenkuin alkoi luistamaan! Ensin kokeilin pyöröpuikoilla, mutta ei siitä oikeen tullut mitään.. jotenki kierty rullalle.... No kokeilin pyöröillä vielä uudelleen, mutta jotenki se oli kamalan vaikeen tuntusta.. Sitten tietenkin kokeilin virkkaamalla.. Mutta ei sekään tuntunut hyvältä, joten palasin alkuperäiseen suunnitelmaan, eli neulomaan. Otin pitkät puikot, ja neuloin sitten niillä! Ensin tuntu, että homma ei etene ollenkaan vaikka kuin puikkoja heiluttaa, mutta kyllä se siitä kuitenkin sitten alkoi etenemään, enkä meinannut kovin monesti vaipua epätoivoon!

Oma jännitys oli tietysti siinäkin, että kuinka se huovutus sujuu, ja että missä suhteessa kutistuminen tapahtui.. 


Ja pitihän sitä tietysti sitten vähän koristella..... Ja koska mun pöllö-innostus jatkuu, niin mitäpä sitä sitten muutakaan... :)

Ensin aloin ihan vaan omasta päästä virkkaamaan pölllöä.. kaikki meni hyvin korviin asti.. ensimmäisestä korvasta sain TÄYDELLISEN, mutta ei siitä toisesta korvasta meinannut tulla millään yhtä hyvää...

Toisen pöllön tein sitten suunnilleen ohjeen mukaan. Tosin korvien kohdalla totesin, että ohje oli väärin ymmärretty, ja niiden kanssa pitikin taas pähkäillä..

Kolmas pöllö on sitten taas ihan omasta päästä, ja ehkä onnistuinein.. Hitsi, kun en hoksinu laittaa muistiin, miten korvat tuolle tein :)


Oikean puolimmainen on se eka versio, keskimmäinen osittain ohjeen mukaan, ja vasemman puolimmainen ihan omastä päästä.Pöllöjen silmät on tehty helmistä. Sanka on ihan vaan virkattu "putkea".

Vetoketju tästä tietenkin vielä puuttuu.. Ehkä joskus saan sellaisen ostettua :)


Muistakaa osallistua ARVONTAAN!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!!!!


10 kommenttia:

 1. Iiiiiiiihana laukku! Mä haluun kans!

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku! Pöllöt on niin söpöjä!

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku. Hyvin tuo lanka huopui ja tuli tiivis laukku :)
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku ja pöllöt niin sulosia! Huovuttamisen lopputulos aina jännittää, mutta sinä olet onnistunut siinä hyvin.

  VastaaPoista
 5. Ihanan hauska pöllölaukku!! Huovutus neuleita on mukava tehdä.

  VastaaPoista
 6. Oi nuo pöllö on ihania ja tuo laukku tosi ihana ! mulla sitten napsahti ja tein uuden blogin, kun keräsin ensin voimani ja tein raakileen alkuun tästä kai hyvä jatkaa kun saa voimia kerrytettyä niin jatketaan

  VastaaPoista
 7. Ai niin osote täällä =) http://kasityoholisti.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 8. Ihana laukku.

  Kiva törmätä muihinkin Poison diggareihin! Mie kuulin kyseisen biisin livenä Alicen Helsingin keikalla 2011 :D

  VastaaPoista